Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (7.89 secunde)
- definitie de Cristian Lisandru in Picaturi de Insomnie, Despre fericire in putine cuvinte (noiembrie 2011) Fericirea este starea noastra naturala. ... - definitie de Cristian Teleuca Fericirea este radacina longevitatii. ... Cristian din Forta si metamorfoza Fericirea este placerea sufletului.
In aceasta perioada se afla in lucru la Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare cel putin doua-trei dosare "grele" privind subevaluarea unor hoteluri care au apartinut statului roman, inainte ca acestea sa fie privatizate, a declarat pentru "Replica" comisarul Cristian Radu, seful Comisariatului Regional.
CRISTIAN TEODORESCU ) A facut multi ani gazetarie. ... Cristian Teodorescu: Cum iti merge cu proza? Veronica D. Niculescu: Am avut un an bizar.
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
Locotenentii lui Baaklini, Ali Danfash, Ahmed Kadum si Omar Feisal, au cumparat fictiv societatile comerciale, cu datorii catre stat si diversi furnizori, ale lui Cristian Boureanu si ale lui Cristi Borcea, dupa care cumparatorii au disparut.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat dupa sedinta Biroului Permanent National ca formatiunea sa va depune in cursul acestei saptamani doua motiuni, una simpla privind situatia din invatamant si una de cenzura, anuntata mai demult.
Ceilalti doi liberali care contesta actuala conducere a partidului sunt Cristian Boureanu si Raluca Turcan, primul dintre ei aflandu-se la un pas de a fi exclus din PNL, in urma deselor sanctiuni pe care le-a primit deja.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce se intampla acum in Romania este jalnic. ... Senatorul Cristian Diaconescu si-a indeplinit datoria de purtator de cuvant al unui partid de opozitie si a criticat in termeni oarecum convetionali activitatea partidelor aflate la putere.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Cat despre PD, partidul "de suflet" a lui Basescu, acesta a percutat rapid in favoarea presedintelui, apreciind nominalizarile acestuia pentru functiile de sefi ai SRI si SIE - in persoana senatorului PSD George Cristian Maior, respectiv a consilierului prezidential Claudiu Saftoiu - drept o "dovada a intelegerii democratiei", dupa cum a sustinut deputatul PD Cristian Radulescu.
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Autoritatea de Control a Guvernului verifica legalitatea atribuirii lucrarilor de constructie a viitoarei autostrazi Bucuresti - Ploiesti, ministrul delegat pentru control, Cristian David, anuntand ca are unele suspiciuni in privinta derularii licitatiei. ... Cristian David vrea sa afle daca, la licitatia cu pricina, au fost modificate conditiile de participare.
Proiectul de hotarare care ar fi trebuit sa-l elimine pe ex-pesedistul Cristian Cretu din Consiliul Local Craiova, in baza legii antitraseism politic, a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a legislativului craiovean.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca PSD ii va cere presedintelui sa renunte la referendum, pe care social-democratii il considera inutil si costisitor. "Amestecul intre criza politica si alegerile europene este un demers nedemn", a declarat Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD.
Ludovic Orban - ministrul Transporturilor, Cristian Adomnitei (liderul TNL) - ministrul Educatiei, Cristian David - ministru al Administratiei si Internelor, Paul Pacuraru - ministrul Muncii, Decebal Traian Remes va prelua de la Dan Motreanu portofoliul Agriculturii, actualul ministru urmand sa-si reia activitatea din partid.
Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, ar putea fi numit in functia de sef al Serviciului de Informatii Externe, potrivit unor surse din PNL si PSD. ... Totodata, Cristian Diaconescu a fost numit, in sedinta de ieri a celor doua Camere, membru in Comisia parlamentara pentru controlul SIE.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu este tentat sa renunte definitiv la blogul sau din cauza unor comentarii facute de diversi cititori. ... Ma mai gandesc.", a declarat Cristian Diaconescu.
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut. ... Cristian Diaconescu a intarit ideea ca intalnirea a fost una neoficiala, de la care nu se asteptau rezultate finale.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, considera ca principalul vinovat pentru exacerbarea violentei in Constanta trebuie cautat in administratia publica locala.
google-analytics.com