Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (5.34 secunde)
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS). "Locurile din parcurile industriale se vand ca painea calda, si nu la preturi modice.
Acu ca tatucul de la Cotroceni imi dadu un loc de joaca mai mare, chiar simt bataturile din talpa altfel.
Cea mai grea lovitura a fost data de Consiliul Local Oradea in 2007, cand a ridicat impozitul pe cladiri la 1,6% din valoarea estimata a fiecareia in parte, desi Codul fiscal prevedea ca maximumul sa fie de 1,5%.
Noi, balonati de eterne complexe provinciale, facem din asta o mare isprava, motiv de talamba fuduleala, de parca nu stiu ce mare hatar ne-a facut sobolanimea aia ca a venit sa ne manance caltabosul.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Invitatia din titlu vi s-ar putea parea patriotarda, ca o invitatie gratioasa si atat de dorita la o defilare de 23 August. De fapt, ma gandeam absolut sincer sa va invit la o calatorie, evident imaginara, la padurea de lilieci de langa Baia de Arama.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Cat la suta din terenurile agricole din Gorj sunt nefolosite? ... Eu apreciez ca, la nivelul judetului Gorj, peste 60% din suprafata agricola este necultivata. ... Potentialul economic al judetului Gorj ar fi altul daca am utiliza tot ceea ce detinem din punct de vedere agricol.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania.
Firmele romanesti din constructii au o sansa ca sa ramana pe piata si dupa integrare, cand vor trebui sa faca fata invaziei firmelor occidentale.
Un holocaust de fiecare zi La Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, singurul din Bucuresti care este functional, se incinereaza lunar in jur de 100 de cadavre. Institutia este cea mai mare si cea mai moderna din sud-estul Europei, avand dotari de ultima ora.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca.
Expo Varadinum va organiza, in perioada 30 martie-2 aprilie, in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de a zecea editie a Spring Expo Ambient.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
google-analytics.com