Cautare

188 de rezultate pentru "costin males" (3.19 secunde)
Desi nu putem face, deocamdata, o estimare a numarului celor care au fost respinse, insa au fost suficiente cazuri din toate cele patru judete", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMMC Galati. ... Acestea au fost principalele greseli depistate de noi in urma verificarilor dosarelor", a mai spus Bogdan Costin.
Costin Lianu, coordonatorul Strategiei Nationale pentru Export, precum si Anton Said, reprezentantul Centrului International de Comert de la Geneva. ... Cu toate acestea, in cadrul Regiunii de Dezvoltare 2 Sud-Est judetul Constanta este lider la exporturi, alaturi de judetul Galati, a specificat, la randul sau, Costin Lianu.
Un ziarist de la Realitatea TV ne-a declarat ca firma de publicitate care a incheiat contractul cu ei, este condusa de Costin Ilie, care este, atentie, publisher la...Romania TV si publisher la un site de stiri arondat tot la Romania TV.
Gabriel Torje, Alexandru Maxim, Alexandru Bourceanu, Nicolae Grigore, George Florescu, Costin Lazar, Alexandru Chipciu, Gheorghe Grozav; ... Daniel Niculae, Cristian Tanase, Marius Alexe, Costin Curelea.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. ... Andrei Costin Victor va fi prezent si in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(esti) de la MTR.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
Pentru a marca deschiderea Scolii Comerciale Austriece din Romania, a fost dezvelita o placheta de catre Rudolf Lukavsky si Loredana Popescu, Directorul Colegiului Economic Costin C.
La standul geologului Andrei Costin Victor de la targul de cristale gasiti fosile, inele din amazonit, turcoaz, ametist din Brazilia, cristale maestru care in functie de forma sunt considerate de cristoterapeuti pentru a stapani anumite adictii ale omului, baghetele laser, cristalele Isis.
Dinescu, semnata de fostul director al SRI Costin Georgescu. Astfel, C.V Tudor a mai cerut conducerii CNSAS sa-l audieze si pe Costin Georgescu pentru a declara daca semnatura ii apartine sau nu.
George Costin, presedinte executiv BNR, ales in aceasta functie dupa inceperea cercetarilor impotriva lui Maior, a declarat ca va deschide o actiune in instanta impotriva rezultatelor actiunii de la Brasov.
Liderul BNS, Dumitru Costin, a aratat ca dupa taierea cu 25% a salariilor, guvernantii propun conservarea unui salariu minim la un nivel extrem de scazut. ... Costin a adaugat ca mentinerea unor mase mari de salariati la un nivel scazut al veniturilor inseamna si contributii mici la bugetul de stat.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
La data respectiva, Comisia pentru aparare, cu unanimitate de voturi, a stabilit un termen de 30 de zile, la finele caruia sa fie prezentat proiectul mult asteptat, dar dupa acest termen, la 29 martie, s-a primit o adresa semnata de viceprim-ministrul Costin Grigore Borc prin care se solicita amanarea dezbaterilor, fara nicio precizare privind un nou termen.
In acest sens, liderul BNS, Dumitru Costin, considera ca a trecut vremea solutiilor guvernamentale, in conditiile in care, de 15 ani incoace, acestea si-au dovedit incapacitatea de a reduce saracia.
Costin Lianu, director general in cadrul Departamentului Promovare Export al Ministerului Economiei si Comertului, Ionel Stefan, directorul Eximbank Constanta, alaturi de reprezentanti de rang inalt ai unor importante companii constantene angrenate in activitati de comert exterior, cum ar fi Oil Terminal.
Gina Costin, care este administrator la Asociatiile de locatari nr.
Este concluzia directorului Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Bogdan Costin, care s-a referit la totalul posibililor beneficiari din zona noastra, adaugand in acelasi timp ca se astepta la rezultate mai bune.
google-analytics.com