Cautare

291 de rezultate pentru "concertul" (7.30 secunde)
Miercuri, 21 mai - Lansarea albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann Concertul de lansare a albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann, Constantin Raileanu - un concert de muzica din Principatele Romane si din Imperiul Otoman, din secolele XVII-XIX, "o calatorie sonora pendulatorie intre Bucuresti - capitala principatului dunarean Ungro-Vlahia/Kara Eflak (Tara Vlahilor - conform scriptelor otomane) si Stanbul/Istanbul/ Constantinopol/ Tarigrad - capitala Imperiului Otoman si centrul cultural al Europei de Sud-Est si al Asiei Mici".
[email protected], ori participand la concertul cartiabil care va avea loc pe 17 septembrie, ora 20.00 (gradina din spatele Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti).
"Suntem foarte msndri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevarat special pentru fanii rock din Romania." "Cu siguranta va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele doua albume ale noastre", a explicat inainte de concertul fatal vocalistul Andrei Galut.
Mihai se afla in club pentru ca facea parte din trupa care a sustinut concertul din acea seara.Iubita lui facea si ea parte din stuff-ul tehnic, aflandu-se chiar in spatele scenei.
Pasiunea pentru acest gen de muzica a facut-o sa meagra la concertul formatiei Goodbye to Gravity, vineri seara, in Club Colectiv.
Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema (cei care se duc la concertul Chinise Man o vor putea face in continuare fara probleme).
In aceeasi seara, Orchestra Simfonica si Corul Filarmonicii George Enescu”, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, vor sustine pe Scena Ateneului Roman Concertul exceptional de Craciun. Cele 56 de artiste ce vor urca pe scena cu aceasta ocazie vor purta in premiera absoluta, tinute semnate de designerul Liliana Turoiu.
Dpa vernisaj, cele 56 de membre ale corului Filarmonicii George Enescu au urcat pe scena pentru a susține concertul anual de colinde, purtand, in premiera, tinute semnate de artistul plastic Liliana Turoiu.
URSUL PACALIT DE VULPE va prinde viata datorita artistilor din trupa de teatru Mirciolino, iar concertul muzical pop-rock al marionetelor companiei de teatru Pur Anima promite sa amuze intreaga asistenta.
Azi, concertul e mai mult o prezentare de moda. -Comunicarea cu publicul nu inseamna sa intorci microfonul spre spectatori si sa-i lasi sa cante doua versuri in timp ce CD-ul merge cu sunetul la volum maxim.
La momentul producerii incidentului, in clubul de noapte se aflau circa o mie de persoane, iar multe dintre ele erau extrem de tinere. Acestea venisera la concertul rapperului Sfera Ebbasta, supranumit regele trap”.
La mijocul saptamanii trecute, statele puternice din UE, in special Germania si Franta au impus, utlizandu-si reprezentantii si parghiile de care dispun, o schimbare majora a regulilor de joc, de natura sa tina sub un control absolut si, la nevoie, sa lezeze intr-un mod aparent legitim interesele statelor nou venite in concertul european.
Tururile ghidate incep de la ora 16, concertul de la ora 19. Evenimentul este gratuit, dar trebuie achitata intrarea la Gradina Botanica D.
Concertul a fost deschis de Shakira (43 de ani), care a vorbit in repetate randuri in spaniola cu spectatorii adunati pe stadionul din Miami.
Nu de alta, dar ma numar printre jurnalistii postdecembristi care n-au obosit sa atraga atentia ca integrarea Romaniei in concertul natiunilor democratice ale Europei nu exclude, ci, dimpotriva, presupune cultivarea orgoliului national.
Nu de alta, dar ma numar printre jurnalistii postdecembristi care n-au obosit sa atraga atentia ca integrarea Romaniei in concertul natiunilor democratice ale Europei nu exclude, ci, dimpotriva, presupune cultivarea orgoliului national.
Sportul nostru national - datul cu parerea - a evidentiat din nou notele care-l fac unic in concertul mondial. Zisa si opinie, parerea nu se intemeiaza pe nimic.
Sportul nostru national - datul cu parerea - a evidentiat din nou notele care-l fac unic in concertul mondial. Zisa si opinie, parerea nu se intemeiaza pe nimic.
Cea mai cunoscuta sala de spectacole din tara a gazduit Concertul Primaverii cu artisti din toate generatiile si muzica pe toate gusturile!
Oxxxymiron a sustinut un concert caritabil pentru refugiati, in Istanbul. In timpul concertului, el a facut un apel la public.
google-analytics.com