O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
Durerea este fara margini pentru familiile celor care au pierit in incendiul din Club Colectiv. Intr-unul dintre cazuri, mama unei tinere care si-a pierdut viata in aceasta tragedie a recunoscut-o pe fiica sa dupa un detaliu de pe corp.
Monica Tanasoiu avea 35 de ani. Era maganer intr-o firma de publicitate cu sediul in Bucuresti si era iubitoare a muzicii rock.
Pasiunea pentru acest gen de muzica a facut-o sa meagra la concertul formatiei Goodbye to Gravity, vineri seara, in Club Colectiv. A mers acolo umpreuna cu iubitul ei.
Din nefericire, Monica s-a stins din viata, fiind anuntata duminica, 1 noiembrie, ca cea de-a 29-a victima a incendiului din Colectiv.
Arsurile Monicai erau atat de puternice, incat mama sa n-a putut s-o identifice. A recunoscut, insa, cerceii si asa a stiut ca cea care zacea in fata ei era fiica sa, conform adevarul.ro. Iubitul Monicai este si el ranit si se afla in stare grava in spital.