www.cancan.ro informeaza: De la tragedia din clubul Colectiv, bilantul victimelor decedate se ridica la 29. Printre ei se afla si doi tineri arhitecti. CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei.
Au fost uniti de o dragoste imensa, dar si de pasiunea pentru arhitectura. Aveau o relatie de cativa ani si planuri marete. Isi doreau sa se casatoreasca sis a aiba un copil. Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala. Mihai se afla in club pentru ca facea parte din trupa care a sustinut concertul din acea seara.Iubita lui facea si ea parte din stuff-ul tehnic, aflandu-se chiar in spatele scenei. In momentul in care a izbucnit incendiul, cantaretul i-a cerut iubiei sale sa iasa sa iasa de urgenta din club.
Catalina, considerata o arhitecta de exceptie, aflata la inceput de cariera, s-a indreptat catre usile de acces, insa, pana a iesit afara, a fost calcata in picioare de alte persoane. La un moment dat, ea a reusit sa iasa si sa se salveze.


Impreuna pana la moarte!


Insa, vazand ca iubitul ei nu iese, fata a recurs la un gest extrem, care a costat-o viata:” Cand a ajuns afara, a inceput sa urle dupa iubitul ei, Mihai, chitaristul trupei Godbye to Gravity.
A asteptat vreo cinci minute, iar atunci cand a observant ca el nu mai iese, a intrat inapoi in club, desi acolo totul ardea. Si dusa a fost, nu a mai iesit. Am tot sperat sa iasa, am sperat ca poate a iesit si nu am vazut-o. Mai apoi am gasit-o pe listele celor morti de la INML si am aflat ca a fost scoasa de jandarmi moarta, carbonizata, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Este de nerecunoscut”, ne-a marturisit un apropiat. Catalina si-a iubit partenerul mai presus de propria viata.