BERBEC 21.03-20.04: Tendinta dominatoare se va accentua atat de mult, incat lumea va incepe sa se fereasca de dumneavoastra. Mai multa autocenzura si stapanire de sine n-ar strica, mai ales ca exista "prieteni" care abia asteapta sa calcati in strachini.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana ce urmeaza este favorabila. Vitalitatea si creativitatea vor fi la inaltime, iar buna dispozitie va domina trairile. In ceea ce priveste relatiile sentimentale putem sa va informam ca vor deveni incendiare iar cu persoana iubita veti avea cateva escapade de neuitat.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti tendinta sa va aventurati in actiuni cu deznodamant imprevizibil. Folositi-va inteligenta in mediul profesional, unde este nevoie de participarea dumneavoastra mai sustinuta. Finantele va joaca ceva feste insa depasiti situatia cu bine. Atentie la investitii!

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana va prieste cel mai bine retragerea in intimitate. Ca intotdeauna, in sanul familiei va simtiti cel mai bine. In weekend primiti o invitatie la petrecere. Nu o ratati pentru ca si acolo va veti destinde in compania unei persoane dragi.

LEU 22.07-22.08: Trebuie sa luati o hotarare urgenta, privitoare la o investitie. Nu va pierdeti rabdarea si consultati-va si cu persoane apte sa va indrume cel mai bine. Atentie la cumparaturile ce va cam solicita financiar. Mai bine va ganditi de doua ori inaintea marii decizii.

FECIOARA 23.08-22.09: Intrati intr-o afacere rentabila sau veti primi o suma de bani la care nici nu indrazneati sa visati. La serviciu se ivesc divergente dure cu un Rac sau un Capricorn care va urmaresc de ceva vreme si nu au indraznit sa va infrunte pana acum. Mare atentie la injurii!

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o saptamana plina de senzatii tari. Atat finantele cat si sentimentele de afectiune au oscilatii primejdioase, fapt care ar trebui sa va indrume spre prudenta si retinere. In weekend, cheltuieli neprevazute va nelinistesc.

SCORPION 23.10-21.11: Principalele caracteristici ale zilelor ce urmeaza sunt: actiune, vointa si darzenie. Luni si miercuri veti avea de infruntat cateva situatii delicate, din care veti iesi nesifonat. Evenimentele ce vor urma sunt insa dintre cele mai placute. Traiti-le din plin!

SAGETATOR 22.11-21.12: Ceva va necajeste, va diminueaza randamentul si buna dispozitie. Vor iesi scantei daca nu incercati sa va stapaniti. Poate ca doar banii ce-i veti incasa vor avea darul sa va insenineze si sa va redea calmul. In rest, mici probleme cu familia va solicita.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca partenerul de viata va toarna cateva picaturi de suparare in suflet, insa tactul si intelepciunea dumneavoastra ii vor anihila orgoliul si relatia se va inviora. La locul de munca veti avea insa o surpriza placuta pentru ca vi se deschide calea spre o promovare care intarzie de ceva timp.

VARSATOR 20.01-18.02: Mici discutii la serviciu va vor pune putin in cumpana. Parca nu mai sunteti acelasi si nici pe prieteni nu va mai bazati. Ar trebui sa aveti mai multa incredere in propriile forte. Nimic nu s-a schimbat, poate doar stilul dumneavoastra de a privi lucrurile.

PESTI 19.02-20.03: Pentru cei nascuti in primul decan al zodiei se intrevad perspective sentimentale excelente, poate o legatura serioasa si de durata. In general, perioada este propice tuturor si n-ar trebui sa pierdeti nici o ocazie. Fiti mai deschisi fata de cei din jur.