Cautare

3018 de rezultate pentru "clasament divizia onoare fotbal giurgiu" (2.84 secunde)
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA. ... Spiritul Universitatii Craiova nu poate fi in divizia D sau C.
A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Federatia Romana de Fotbal a depus candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din faza grupelor si a optimor de finala ale Campionatului European din 2020, ce va fi organizat in 13 orase europene.
Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim. ... Ca raport de forte politice, se "bat" in acest clasament membrii Coalitiei de guvernare:
Primaria vrea sa vanda actiunile detinute la SC Fotbal U Craiova SA si la celelalte doua societati, SC Cetatea Banilor City SA si SC Western Gate Residence SA.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Cinci parlamentari de Giurgiu ai Opozitiei i-au cerut public premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se desolidarizeze de “abuzurile si ilegalitatile“ savarsite de Lucian Iliescu, presedintele PNL Giurgiu si primar al municipiului Giurgiu.
Intreaga poveste a pornit acum o luna zile, in momentul in care Greenpeace a dezvaluit faptul ca SC Grivco, firma lui Voiculescu, cultiva ilegal soia MG in zona Parcului Comana, in aval de orasul Giurgiu.
Dupa ce taxele de la Giurgiu l-au determinat pe primarul Lucian Iliescu sa faca o gluma mai mult decat nesarata, cum ca ar fi fost cu presedintele Traian Basescu la femei, a venit si randul premierului Calin Popescu sa reactioneze. ... La sedinta a venit si primarul din Giurgiu.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la Santierul Naval Giurgiu, la lansarea unei nave, el apreciind, cu aceasta ocazie, ca "oricat otel ar fi intr-o nava, ea tot are suflet".
google-analytics.com