Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (3.80 secunde)
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Peste 200 de politisti din cadrul Politiei Capitalei actioneaza pentru mentinerea ordinii publice in zona Stadionului Complexului Sportiv "DINAMO", in ziua de 5 decembrie a.c., cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal Dinamo - Steaua, cu incepere de la ora 20.30.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, IN DIRECT LA DIGISPORT SI LIVETEXT PE GSP.RO 3.000 de euro pentru victorie ' Copos le-a promis rapidistilor o primă
Chiajna - Dinamo 1-3. "Cainii" au revenit pe locul 2 in clasament Dinamo a trecut mai usor decat se astepta de "hopul" numit Concordia, chiar la Chiajna: ... Autor a doua goluri, Alexe a dedicat reusitele sale tatalui sau, decedat in urma cu putin timp.
Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei.
Dinamo a facut scor cu Lech Poznan Dinamo Bucuresti a debutat cu o victorie in cantonamentul din Marbella, trupa antrenata de Cornel Talnar impunandu-se, cu 3-1, impotriva lui Lech Poznan.
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6. Dupa cele 90 de minute regulamentare scorul a fost 2-2.
Dinamo este liderul Grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin dupa victoria cu Wisla Plock (Autor:
Esecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a starnit furia fanilor echipei bucurestene. Acestia au agresat-o fizic pe soția lui Sergiu Hanca, iar mijlocasul a declarat ca isi va rezilia contractul.
Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo.
Dinamo a retrogradat in liga a doua pentru prima data in istorie. Dinamo a fost de 18 de ori campioana a Romaniei. Dinamo a fost semifinalista de Cupa Campionilor in 1984. Dinamo e prima echipa romaneasca care a eliminat o campioana europeana.
Cred ca acest final de sezon va avea de toate, lupta s-a incins, toate echipele se bat pentru puncte. Dinamo, lider autoritar, si-a dovedit impotenta in fata unor pusti ai Timisoarei, rezultatul de duminica seara, 1-1, spune destule.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Incep acest articol prin a ura cititorilor suflet bun si multa sanatate. ... Clujul incurca toata lumea buna a fotbalului si vrea sa devina o forta a provinciei. ... Dinamo a aflat pe pielea ei acest lucru.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
google-analytics.com