Cautare

266 de rezultate pentru "ciocolata" (3.65 secunde)
- Tanti Elvira - chec cu ciocolata - Matusile Vesele din Maliuc - bomboane fondante cu alune, miez de nuca si aroma de migdale - Casiana - fursec gingas cu ciocolata, miez de nuca, portocale si visine confiate - Timeea - trufe cu ciocolata, scortisoara si fulgi de migdale - Valentine Levantine - piscoturi glazurate cu fondant - Chira Chiralina - fursec cu ovaz si seminte - Alamaia - fursc dobrogean cu fulgi de ovaz, nuca si miez de floarea-soarelui - Dafina - fursec cu cafea - Dulceata de visine - Dulceata de cirese rosii - Gem de prune - Tocana de legume din legume atent selectionate - Zacusca de legume Angelo este o marca romaneasca care si-a facut aparitia pe piata romaneasca din anul 1992 prin produse de cofetarie, patiserie, gelaterie, panificatie si conserve din legume si fructe oferite prin reteaua proprie de cofetarii (15 la numar).
http://schokomell.ro/magazin/ La 100 de traditii romanesti din curtea MTR gasiti si un stand cu ciocolata artizanala de de la firma Schokomell, precum:
La standul ei gasiti kurtos kolacs cu nuca, cocos, scortisoara, zahar, ciocolata, susan. ... :a standul acesteia mai gasiti si acadele, - la 5 RON, ciocolata de casa din Harghita si halvita din Harghita - la 5 RON, ne-a spus Ilona Kis.
Romeo Ifrim, detinatorul brandului Corinne Chocolat - ciocolata artizanala, a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Ciocolata noastra este indulcita cu extract de stevia, cu green sugar si cu zahar de cocos.
- Dulciurile din pasta de marzipan din Sicilia, ciocolata belgiana, trufele si pralinele, figurinele de marzipan pregatite sa inveseleasca masa de Craciun, pantofii sau linguritele din ciocolata cu lapte sau amaruie, fructele si samburii trasi in ciocolata, casutele din turta dulce si bezea, sunt doar cateva din produsele care se bucura de un mare succes inca de la inceputul targului.
in Belgia, iti poti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand numeroasele feluri de ciocolata... ... Aici va puteti delecta la fantanile de ciocolata.
Doua persoane diferite reactioneaza diferit la aceeasi stimulti, cum spuneam anterior, la consumarea unui baton de ciocolata sau la expunerea unei zile de vara cu vant uscat si fierbinte, de exemplu.
Tine minte ca ciocolata contine cofeina, continutul in cofeina al unui baton de ciocolata fiind echivalentul unui sfert de cesti de 250 ml de cafea.
Primarul Mangaliei, Claudiu Mihai Tusac (foto) le-a oferit locuitorilor municipiului flori si bomboane de ciocolata. Tineri sau mai putin tineri, cetatenii orasului au fost opriti pe strada de chiar edilul urbei, care a dorit sa serbeze alaturi de ei Ziua Indragostitilor.
un ou de ciocolata costa intre 15.000 de lei si 30.000 de lei, in functie de producator, iepurasul de ciocolata intre 20.000 de lei-100.000 de lei, in timp ce o cutie cu oua mici, din aceeasi gama, ajunge si la peste 150.000 de lei.
cu fructe confiate si stafide, cu cacao, nuca si stafide si cu ciocolata. ... Fursecurile cu ciocolata, cu nuca, paleurile, fursecurile spritate, fursecurile fine, cele asortate si alte sortimente, isi asteapta consumatorii in magazinele Fresh, Aliment Murfatlar, precum si in alte retele de magazine din Constanta.
Printre produsele la mare cautare de Paste se numara vinul, cozonacii, ciocolata de Paste si preparatele de gastronomie traditionale, ca drob si stufat.
Scolile si gradinitele de stat vor putea achizitiona pentru fiecare prescolar sau elev maximum un sfert de litru de lapte simplu, lapte cu ciocolata sau produse lactate precum branza si iaurtul, o parte din banii necesari urmand sa provina din fonduri UE.
Domnul Ambasador i-a sfatuit pe producatorii magiunului de prune sa ia legatura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se afla in cautare de produse sanatoase, magiunul putand fi considerat ‘ciocolata din prune‘, un dulce natural si sanatos, recomandat consumului inca de la varsta de sase luni.
Surprize de Ziua Indragostilor - cadourile si ciocolata, printre cele mai inspirate ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Traditia este acum dusa mai departe de indragostitii din intreaga lume, care sarbatoresc pe 14 februarie VALENTINE‘S DAY, insa biletele nu mai au acum trista semnificatia a unui mesaj de ramas-bun.
formele variate din ciocolata, martipan, pasta fina de migdale sau turta dulce negresit vor fi pe placul Ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolata vor indulci si mai mult gustul dragostei.
Actrita a petrecut pana dimineata si a admirat tortul sarbatoritului, in forma de decapotabila de ciocolata, cu domnisoare dezbracate, adus lui Drogba de fete topless!
• Impachetarile cu ciocolata au devenit foarte frecvente, ca proceduri de spa, desi in unele tari sunt privite ca simple ciudatenii ale saloanelor cosmetice. In functie de ceea ce vrei sa tratezi, poti opta pentru baile simple cu ciocolata, impachetarile sau chiar exfolierile.
De unde si de cand a aparut iepurasul care e insotitor indragit al sarbatorilor, fie ca un dulci din ciocolata, fie ca o jucarie pe care o daruim? ... In aceeasi perioada, in Franta si Germania au aparut si primele oua din ciocolata.
Unele alimente - ciocolata, ceapa, menta, cafeaua, cele bogate in zahar si posibil cele bogate in grasimi - favorizeaza relaxarea sfincterului si declansarea acestei situatii.
google-analytics.com