Cautare

266 de rezultate pentru "ciocolata" (3.06 secunde)
baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... ciocolata de casa cu nuca sau cu stafide, prajituri cu nuca, gem de caise si scortisoara - 5 RON/ 100 de grame.
prajitura de post, cozonac de post - la 30 RON/kg, chec tras in ciocolata, prajitura de casa cu dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, prajitura de casa cu miere - la 50 RON/ kg si pricomigdale" ne-a spus Elena Manole de la Cozonac Domnesc.
"Mai avem si ciocolata Heindl din Austria, dar si cicolata importata din Belgia, siropuri din muguri de brad, mure si afine", a mai spus Gheorghe Florescu.
Spiritul sarbatoriilor pascale va fi redat si de obiectele din ceramica sau de cele cioplite in lemn, de decoratiuni specifice, delicatese din ciocolata creata special pentru Paste. Cei mici se vor bucura de iepurasii din turta dulce sau de casutele si ouale din ciocolata.
portocale, mandarine, zmeura, mure, fie exoticul ginseng si iasomie, ciocolata calda cu diverse arome: portocale, cirese, zmeura, vanilie, menta, amaretto.
De asemenea, tot aici mai gasiti si un parfait de vanilie (cirese, fistic, nuca si alune) si parfait de ciocolata (cirese, fistic, nuca, alune).
New Years' Eve Special Menu Starters Vine leaves stuffed with rice Cheese pie (placinta cu branza) Salad (salata cu branza si rosii) Pastisio (un fel de macaroane cu carne tocata) Main dish Pork medallions served with basmati rice, parisien carrots and gravy sauce with mushrooms (medalion de porc servit cu orez,, morcovi si sos) Dessert White & Dark chocolate terin (terina de ciocolata alba sau neagra) 1 glass of White or Red wine is included (un pahar de vin alb sau vin rosu inclus) Price per person:
Baza - 3 cani cereale - 280 g bezele - 80 g unt - 1 cana Nutella Glazura - jumatate de cana de fulgi de ciocolata - 1 cana Nutella MOD DE PREPARARE:
pasca cu ciocolata - 5 RON, pasca cu branza si stafide, cozonac domnesc cu nuca si mac - 35 RON / kg, poale-n brau cu branza si stafide - 6 RON, poale-n brau cu branza sarata si marar - 6 RON, prajitura, cozonac de post - la 30 RON/kg, chec tras in ciocolata, prajitura de casa cu dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, prajitura de casa cu miere - la 50 RON/ kg si pricomigdale" ne-a spus directoarea firmei.
Fara carne de porc, maioneza, creme de ciocolata. ... Renuntati la grasimi Pentru a nu lua in greutate si a va proteja sanatatea, renuntati la fripturile din carne grasa, ciocolata, patiserie, produsele traditionale din carne de porc pline de grasime si greu digerabile.
Cozonac cu crema ciocolata-rom, fabricat de Boromir, cozonac cu umplutura de nuca, stafide si rahat, fabricat de As Pan si cozonac cu stafide, rahat si cacao, fabricat de Teode, contin cate 6 aditivi. ... Cozonac cu crema caramel si crema ciocolata, fabricat de Boromir, contine 4 aditivi.
o demonstratie sustinutade Corina Dragulinescu, care va dezvalui secretul realizarii bomboanelor de ciocolata de casa, cu diverse arome naturale. Ulterior, delicioasele premii de ciocolata vor ajunge la castigatorii Concursului de cautat oua colorate de Paste.
Studiile conduse de Institutul de Psihologie din Austria au demonstrat ca stresul de la locul de munca ii determina pe oameni sa consume mancaruri nesanatoase precum ciocolata si chipsuri.
Studiile conduse de Institutul de Psihologie din Austria au demonstrat ca stresul de la locul de munca ii determina pe oameni sa consume mancaruri nesanatoase precum ciocolata si chipsuri.
Si fara ciocolata deoarece batoanele Gerlinea contin putina ciocolata, care satisface necesarul zilnic de zaharuri.
ceaiuri Rooibos, Fruits Kiss, zmeura, portocale si pere, Happy Sunshine, Moringa and Goji, Yellow Tea, ceai negru Kenya, dar si cafele english toffee, caramel, zmeura si ciocolata, pepene, portocale, irish, cirse maraschino. ... ciocolata calda, confiseria din Belgia, Italia, Franta, dar si accesorii precum:
Andreea Dragomir din Bucuresti face scovergi cu ciocolata la 10 Ron, scovergi cu branza si cascaval ras, la 10 ron, scovergi simple la 5 Ron.
Gina din Bucuresti, vanzatoare la targul de la MTR, a adus la stand cu ciocolata de casa, de menta, bomboane fondante, bomboane RAFAELLO, fructe de padure, halva, dobos, halvita cu nuca, cu fructe de padure, grilaj, turta dulce, ciocolata, dobos, serbeturile de portocala, de fructe de padure si cu cocos, dar si inghetata fructul pasiuni, cu capsuni.Patronii care au adus aceste minunatii sunt din Arad.
Mai multe produse de ciocolata Kinder au fost retrase de pe rafturile supermarketurilor din Romania din cauza suspiciunilor de "contaminare cu Salmonella".
In zona clatitelor dulci, exista caramelul sarat si ciocolata neagra. ... ciocolata, bomboane, biscuiti si conserve. Plus bere artizanala si cidru.
google-analytics.com