Cautare

120 de rezultate pentru "ciocan" (7.16 secunde)
Ne-au dat cate-o hartie stampilata cu secera si ciocan si-au vorbit spre noi doar in rusa. O asa-zisa viza intr-o asa-zisa vama pentru a intra intr-o republica recunoscuta doar de doua alte regiuni separatiste, Abazia si Osetia de Sud din Georgia.
Pai ei, polonezii, nu stiu ca de seculi sunt "intre ciocan si nicovala!" (intre rusi si nemti?!). Ei erau acuma, fratele mai mare, mai zburatacit, al Ukrainei!?
Printre OOPARTS, a fost prezentat un "ciocan" sau "tarnacop", cu maner de lemn si capul, aparent forjat, din fier (de mare puritate si fara bule de gaz, cum s-a vazut ulterior), gasit in 1934, de Frank si Emma Hahn, langa mica localitate London (Texas, comitatul Kimble), obiect incastrat intr-o roca veche de 140-400 milioane de ani.
2 - simbolul dualitatii si al confuziei Esti vesnic prins intre doua lumi, intre ciocan si nicovala. Cu greu te poti decide asupra unor alegeri.
Pentru verificarea calitatilor necesare unei noi placari peste cea veche se recomanda testarea gresiei vechi cu un ciocan pentru a descoperi care dintre placi suna a gol.
Capricornii sunt intre ciocan si nicovala din cauza tensiunilor care apar intre parintii lor si partener Luni, 21 august, Luna Noua le poate aduce Capricornilor vesti bune legate de posibile finantari pentru o afacere sau o calatorie.
In apropiere de Cinema Patria, pe sensul de mers dinspre Romana catre Piata Universitatii cele doua autoturisme s-au acrosat, iar Loganul a patruns pe trotuar si a lovit trei pietoni, o femeie si doi barbati", a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Cel din urma este dotat cu un ciocan special de spart geamuri, sparge geamul lateral si sustrage geanta intr-o secunda.
In timp ce poporul uita ca are sarcini de indeplinit la serviciu, fiind cu urechea la radio, un ochi la televizor si altul la colegii care comenteaza situatia critica a ziaristilor nostri rataciti din tara… tocmai in Irak, in calea gloantelor ucigase de care s-au ferit pe strada, dar n-au scapat de ele in particular, autoritatile romane, prinse intre ciocan si nicovala sugereaza ca lucreaza din greu pentru readucerea nefericitilor acasa, ca sa linisteasca poporul militant pentru eliberarea ziaristilor si pentru a folosi probabil acest subiect fierbinte drept scuza pentru alte sarcini pe care le-au neglijat nepermis de mult.
Zgomote de tot felul, burghie, lovituri de ciocan, circulare urland ma scot din minti, zi de zi, la orice ora, sambata si uneori chiar si in Sfanta Duminica.
Cu nostalgie si vesnica recunostinta, evoc, in acest context devenit ad-hoc impregnat de sensibilitati, imaginea eruditului meu magistru de romana din elementara si apoi de latina din liceu - mereu regretatul profesor Constantin Ciocan.
Care popor, care ciocan, cu atit ramine, cu indignarea.
De fapt, am aratat lumii adevarata fata a unui sistem politic prins intre ciocan si nicovala, intre ceea ce trebuie sa faca si ceea ce si-ar dori sa faca si citi ca ei nu sint in aceasta situatie.
Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor: Mihai Iosif FC Arges:
Jaful a avut loc in jurul orei 18.30, cand doua persoane au intrat in casa de amanet purtand baticuri pe fete, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Dorind sa-i puna capat suferintei, in ziua de 12.09.2010, in jurul orei 15.00, l-a lovit pe acesta in cap cu un ciocan de mai multe ori.
Din moment ce 23 de persoane sunt aduse la sediul Politiei Capitalei, inseamna ca exista un cerc de suspecti, nu toate aceste persoane au, insa, calitatea de suspect", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Ele au fost racolate de sase proxeneti, in luna august. Aceste activitati au fost efectuate in sectorul 5", a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
In urma probatoriului administrat de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie s-a stabilit ca cel in cauza, la data de 20.01.2011, in timp ce se afla pe o strada din sectorul 6, prin demontare, ajutandu-se de un ciocan si o surubelnita gasite asupra lui, a sustras un numar de 9 capace cu diametrul de 10 cm fiecare, pe care urma sa la vanda la un centru de colectare a fierului vechi.
Sigur, poate crea disconfort nu numai cetateanului care isi pierde benzina dar se pot produce accidente", a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al IGPR, la Realitatea tv, in urma cu trei luni.
google-analytics.com