Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.69 secunde)
Cinci zone in curs de remediere Potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, suprafata totala a celor 12 potentiale situri contaminate din judet se ridica la aproximativ 4,4 milioane metri patrati. ... "Din cele 12 potentiale situri contaminate din judet, cinci sunt in curs de remediere", a adaugat Mateescu.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Vinovat de protestele iscate "spontan" in celule se face nimeni altul decat parlamentarul Nati Meir, care a dorit sa gratieze, prin intermediul unui proiect legislativ, detinutii cu pedepse mai mici de cinci ani.
Specialistii estimeaza ca in perioada Sarbatorilor de iarna vanzarile de vinuri spumante cresc cu pana la 15%, acestea fiind de peste cinci ori mai mari fata de media celorlalte luni .
Potrivit oficialului european, in urmatorii cinci ani, alte trei-patru state membre ale Uniunii Europene, care au aderat in 2004, precum Cipru, Estonia, Slovacia sau Malta, ar putea adopta moneda euro. "Unele dintre aceste tari au facut in ultimii cinci ani progrese impresionante", a spus acesta.
Anterior, vecinii nostri au ridicat pe Insula Serpilor o filiala a unei importante banci ucrainiene si chiar un hotel cu cinci camere, iar planurile lor prevad si amenajarea a cinci plaje pentru turisti.
Un avans de 30% inseamna 4.230 de euro cu TVA si in cazul leasingului ar fi prima rata, urmand pe o perioada de cinci ani alte 59 de rate de circa 245 de euro, care includ si valoarea reziduala.
Prejudiciul total calculat de Garda, prin neachitarea impozitelor aferente, se ridica in cazul ultimelor cinci firme fantoma descoperite la 4.427.744, 89 RON (peste 1,3 milioane euro).
Romania apare pentru prima data printre primele cinci tinte preferate ale investitorilor straini care au ales ca piata estul Europei, se arata intr-un studiu realizat de Asociatia Investitorilor Straini in Piata Imobiliara (AFIRE), preluat de The Money Channel.
"Daca nu am cinci bani, cei mai multi vanzatori ridica din umeri si nu-mi dau ce am nevoie. Daca pretul este 5,15 lei si nu are rest cinci, de asemenea, ridica din umeri", a afirmat Ana-Maria Danut.
DAE de la 10,62, pana la 25,02% in cazul creditelor auto Un client care doreste un credit in lei, in valoare de 35.000 de lei, pe o perioada de cinci ani, pentru o masina noua, are de ales dintre 30 de oferte.
Contractele de inchiriere a locuintelor vor fi incheiate doar pe o perioada de cinci ani, iar acordurile vor putea fi reziliate doar in anumite situatii, precum neplata chiriei pe trei luni consecutiv sau degradarea imobilului, potrivit unui proiect de lege elaborat de MTCT.
Actyon are cinci locuri, iar pe piata noastra concureaza cu modele precum Hyundai Tucson si Kia Sportage.
AVAS cere potentialilor ofertanti o cifra de afaceri pe anul 2005 de minimum 15 milioane de euro si o experienta de minimum cinci ani in activitati specifice industriei de constructii si reparatii de aeronave.
Un pachet de tigari din categoria premium va costa, de la 1 iulie, cinci lei si 70 de bani. ... Tigaretele din categoria medium vor costa cu putin peste cinci lei.
In varianta Start Up Plus, plafonul acestui tip de credit este de 875 de milioane de lei vechi, pe o perioada maxima de cinci ani, cu o dobanda de 18,5%.
Absenta de la Bursa a celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF) s-a cunoscut ieri prin valoarea mica a tranzactiilor efectuate pe piata de capital. ... Desi au fost in topul celor mai tranzactionate titluri, schimburile cu actiunile acestor companii nu au reusit sa depaseasca cinci milioane de lei.
Trendul este evident, mai ales ca, potrivit unui proiect de hotarâre de guvern privind clasificarea structurilor de primire turistica publicat pe site-ul ANT, unul din criteriile minime pentru hotelurile de trei, patru si cinci stele este sa aiba sala cu dotarile aferente pentru organizarea de întâlniri de afaceri, congrese, receptii si conferinte.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
google-analytics.com