Cautare

77 de rezultate pentru "cernica olimpia" (2.65 secunde)
Potrivit directorului Directiei de Munca, Olimpia Niculina Ralea, reprezentantii ArcelorMittal Galati s-au prezentat la sfarsitul lunii aprilie pentru a inregistra actul aditional.
"Ne dorim ca in prima etapa, programata pe 11 martie, sa incepem bine, in sensul ca intalnim campioana en-titre, Olimpia Cluj, si ne-am propus sa nu pierdem acest joc.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. ... In 18 etape, CS Real a obtinut 16 victorii si doar doua infrangeri, ambele in fata campioanei Olimpia Cluj.
Fotbalistele de la Real Craiova nu reusesc sa castige puncte in fata celor doua favorite la castigarea titlului national, Olimpia Cluj si FCM Targu Mures.
Inaugurata in urma cu o saptamana de prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti are in tribuna mai multe locuri de unde nu poate fi vazuta una dintre porti.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia[email protected] Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
Lacurile Bucurestiului, si ele cu ecluza, debusau in Cernica de unde se facea legatura cu noul canal. Proiectul prezentat la palat a fost apreciat ca bun, dar s-a amanat pentru ca fondurile sa serveasca rectificarii Caii Victoriei si constructiei Palatului.
In Regiunea Bucuresti-Ilfov, in afara Capitalei, exista 40 de unitati teritorial-administrative, opt orase (Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni si Voluntari) si 32 de comune (1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Berceni, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dascalu, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Gradistea, Gruiu, Jilava, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanesti de Jos, Tunari, Vidra).
Pe o alee in mijlocul cimitirului Cernica este locul unde Florin Calinescu si-a lasat o jumatate din viata. Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca.
Tinem cont intotdeauna de nevoile clienților nostri, de aceea, plecand de la acestea, propunem noua colectie de toamna TEX, inspirata din tendintele pe care le regasim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creata de designerii nostri din Franta, oferind haine la moda, comode si de calitate, la preturi accesibile oricui, a declarat Roxana Cernica, Director de Moda Carrefour Romania.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Calinic de la Cernica, Bucuresteanul, si Sf. Dimitrie cel Nou. Anul acesta, de sarbatoarea hramului Catedralei Patriarhale, alaturi de moastele Sfantului Dimitrie sunt asezate spre inchinare credinciosilor si cele ale sfantului Ierarh Calinic, nascut in Bucuresti, in cartierul Sfantul Visarion.
20.000 de puieti au fost la Cernica in cadrul actiunii - Planteaza in Ilfov. O mie de voluntari au fost prezenti la eveniment alaturi de o echipa de silvicultori si ecologisti.
Coza Ionut (Cernica) / A1: Avram Valentin (Bucuresti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe) / Arbitru VAR: Petrescu Radu (Bucuresti), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau)
Ionut Coza (Cernica), A1: Mihai Marica (Bistrita), A2: Vladimir Urzica (Piatra-Neamt) Arbitru VAR: Ovidiu Hategan (Arad), AVAR: Florian Visan (Galati)
Ionut Coza (Cernica) Asistenti: Mihai Marius Marica (Bistrita), Mircea Orbulet (Bucuresti) Arbitru VAR: Rares George Vidican (Satu Mare) Asistent VAR:
Dupa deschiderea plicurilor si analizarea ofertelor, comisia de evaluare, formata din presedinte Ionel Ciobotea (secretarul general al prefecturii), respectiv membrii Baloi Olimpia, Eugen Marinescu, Ervin Popovici si Victor Nicoara, a declarat cistigatoare SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
”, cei doi au trecut la represalii declansind cercetari asupra firmelor unuia dintre cei trei coproprietari ai ziarului Gazeta de Nord-Vest, Mircea Govor, si asupra clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, la care acesta a fost presedinte.
De asemenea, directorul DMSSF Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca o suta de cereri tip vor exista si la sediul Directiei pentru a fi distribuite in cazuri speciale.
google-analytics.com