Cautare

2153 de rezultate pentru "centru de excelenta" (3.25 secunde)
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat ieri excelenta in afaceri dovedita anul trecut de firmele romanesti. Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Surprinzator de favorabile. Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. ... Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
Bucuresti au desfasurat in perioada 13-17 ianuarie 2014 tabara de excelenta din cadrul proiectului "Primul pas in cariera ta". Tabara a fost sustinuta in Timisul de Jos, judetul Brasov, la Hanul Dambu Morii.
BERBEC Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata.
Aceste locuinte de inalta calitate ofera confort, lux si rafinament pentru un stil de viata deosebit. ... Fiecare apartament are o zona de living spatioasa, bucatarie complet utilata, camere de dormit confortabile si bai elegante.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... In secolul trecut, cutremurele si incendiile au distrus mai toate edificiile importante de dinainte, cu exceptia lacasurilor de cult.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca misiunea partidelor care l-au sustinut pe Traian Basescu la referendum, respectiv PLD, PD, PNG si UPSC, este de a actiona pentru formarea polului de centru-dreapta in Romania.
Noua formatiune se va numi Partidul Democrat Liberal si va fi de orientare centru-dreapta, afiliat la Partidul Popular European. Liderul interimar al noului partid va fi Emil Boc, secondat de doi prim-vicepresedinti, Theodor Stolojan si Vasile Blaga.
Toata lumea stie ca Basescu este motorul care anima manevra infiintarii noului partid de centru-stanga al parlamentarilor dezertori din PSD si PNL (asa-zisi independenti). ... Ba mai mult, indiferent de soarta acestei noi formatiuni, PSD ar iesi intarit, avand parte de competitie pe zona de stanga pe care o reprezinta.
"Magnatul Dan Voiculescu vrea ca marea alianta a Opozitiei sa fie de centru".
'Incercarea de eliminare a PDL de pe scena politica a inceput in forta chiar in primele zile ale acestui an. Solutia gasita de opozitie pare a fi, la o succinta trecere in revista, una elaborata in cele mai mici amanunte.
Mircea Geoana a vorbit de curand despre aparitia pe scena politica a unui nou partid de centru-dreapta, care isi va face loc in viata noastra dupa Congresul de pe 14 mai al PDL.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com