Cautare

2153 de rezultate pentru "centru de excelenta" (3.11 secunde)
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
AGERPRES Platforma de centru-dreapta isi lanseaza manifestul politic "Romani, sus inima!
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
De anul viitor, Craiova va avea Centru Expozitional Transfrontalier în valoare de peste 1.100.000 de euro.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena. ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat si el acest centru de boli rare. Obiectivele specifice ale acestui centru sunt:
In Banie se va construi, din fonduri europene nerambursabile, un "Centru de sprijin al IMM-urilor si institutelor de cercetare si inovare", investitie cu o valoare totala de 4.162.698 de lei. ... TVA-ul pentru cheltuielile eligibile va fi recuperat ulterior de la bugetul de stat.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Declaratia mea de azi nu este despre politica, ci despre muzica, toleranta si armonie. Sunt relativ multi cei care afirma, cel putin in spatiul virtual, al internetului, ca empatizeaza cu cei de etnie roma.
Oameni de isprava Descopera povestile oamenilor deosebiti care, prin munca si pasiunea lor, au reusit sa-si puna tara in valoare. Romania nu duce lipsa de oameni de isprava, personaje frumoase care isi pun tara in valoare prin activitatile si prin actiunile pe care le intreprind.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Sala Teatrului de Stat a fost neincapatoare, ieri, timp de cateva ore, caci 64 de cupluri constantene care au sarbatorit 50 de ani de casatorie si 120 de pensionari de peste 80 de ani s-au adunat pentru a se intalni cu edilul local Radu Stefan Mazare.
Mesaj din Piata Universitatii catre Excelenta Sa, domnul Mark Gitenstein, ambasadorul SUA in Romania "Simplul fapt ca romanii pot protesta fara teama de a fi impuscati de pe acoperisuri e un progres", a afirmat, apreciind pozitiv starea democratiei in Romania, ambasadorul SUA la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mark H.
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
google-analytics.com