Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (9.09 secunde)
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat: Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
Headlinerii sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA. olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angre, americanii de la Skeletonwitch si romanii de la Dirty Shirt.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
Recent, la Teatrul Principal din Bucuresti (la Sala Dalles), a avut loc premiera spectacolului Ana lui Manole de Sebastian Ungureanu. Legenda celei mai frumoase manastiri din Arges, Balada Mesterului Manole si mitul jertfei pentru creatie, dar o altfel de interpretare puteti vedea la Teatrul Principal.
Observandu-i pe cei activi zilele astea E clar cea mai vulgara generatie din istoria Romaniei (nu s-a vazut asa ceva strict niciodata, in vulgata, scris, folclor etc.), si in acelasi timp o generatie morala sau cu revendicari morale.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
La Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman mi-a atras atentia standul lui Ioan Silviu si al Roxanei Batariuc. ... ucraineana, baroca, saseasca, romaneasca orientala, in functie de decoratiuni. De obicei, merg la evenimente mari: medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet.
Mancatul, bautul si fumatul, niciodata la volan Prin comparatie cu alte activitati care ne distrag atentia, acesta poate parea benign, pentru ca nu necesita prea multe miscari suplimentare la volan, iar sandvisul sau sticla de apa pot fi desfacute fara pericol atunci cand asteptam la semafor.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
Civilizatia Atlanta (Continuare) Despre disparitia Atlantidei Ce s-a intamplat de fapt? Cum a fost posibila o atat de mare catastrofa planetara, brusca, acum 12.500 ani? ... Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Turismul rural romanesc, un potential de exceptie", pe care o puteti citi in continuare. ... Pe langa diversitatea oferita cu generozitate de natura, Romania este bogata si in ceea ce priveste patrimoniul cultural si istoric.
FARCAS) Partea a III-a Tehnici de manipulare Revenind la ufologie, mentionam si opinia scriitorului si cineastului Mark Pilkington, bine familiarizat cu tema dubla a OZN-urilor si a manipularilor efectuate de agentiile de informatii, gratie cercetarii intensive pe care a facut-o, documentandu-se pentru cartea sa Mirage Men.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni deschide larg portile Fabricii de magiun in cadrul unui eveniment care va celebra cei 100 de ani ai retetei de magiun de prune.
Cu zarva, ca altfel nu ne cade bine dumicatul, am biruit si prima rafala de votaciuni. Cum nu s-au importat suficient de multe rauometre, la stampileala asta toti cei care au tras perdeluta sunt convinsi ca au votat "cu cine trebuie".
Insa pe cat este de placut sa faci o baie relaxanta, pe atat de neplacut este sa te trezesti cu tot felul de probleme de sanatate dobandite in urma distractiei.
Demistificatori OZN cu ochelari de cal (Autor :
Am fost acolo / Argostoli - Capitala insulei Kefalonia Un concediu in aceasta minunata insula nu se poate finaliza fara vizitarea capitalei, ceea ce reprezinta o adevarata placere, o plimbare intr-un orasel frumos, o gura de aer mediteraneana, in tumultul vietii cotidiene.
Sub acest titlu simbolic, prin aceasta declaratie de la inceputul ultimei sesiuni parlamentare din acest mandat doresc sa aduc in Senatul Romaniei bucuria si emotiile pe care le-am trait in aceasta vara, fiind prezent aproape de oameni in localitatile muresene la o serie de sarbatori de traditie care pun in valoare zestrea noastra spirituala pastrata de-a lungul veacurilor, oglindind continuitatea, iubirea si respectul oamenilor de pe aceste meleaguri pentru tot ce inseamna romanesc:
Recent, restaurantul La Bordei a reunit jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona de lifestyle, pentru un experiment culinar.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
google-analytics.com