Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (2.62 secunde)
Obsesii pentru mine, de-o viata au ramas/ Iubirea, ura, gandul si dorul si uitarea;/ Pamantul cald, padurea, neiertatorul ceas/ Al sortii schimbatoare, furtuna, ceasul, marea;
Imprumutand cateva embleme din iconografia Marelui Maestru, precum ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul, flacoanele exceptionale te transpun fara echivoc in universul suprarealist Dali.
Dar intr-o zi ii veni ceasul sa moara. A poruncit indata sa vina unicul sau fiu, pe care il intreba:
Mai iute decat noi ne-a cuprins doar obrajii, spatele meu si bratul lui care mi-a prins mijlocul, celalalt brat s-a indoit oferindu-i incheietura mainii cu ceasul pe cadranul caruia si-a aruncat o privire grabita.
- Totusi, vine ceasul, si acesta este acum, cand inchinatorii adevarati i se vor inchina Tatalui cu spirit si adevar, caci, intr-⁠adevar, unii ca acestia cauta Tatal ca sa i se inchine.
Vom bea singuratatea fara teama Pendula din perete isi va plange ceasul, Caci vinul nebaut blesteama Cu moartea si iubirea nu poti tine pasul.
- S-ar putea sa ma chemi cand e ceasul mai drept/ cand la vremea poruncii nu mai fi-vom pereche/ cand din ora aceea ar mai fi de trecut/ ca o apa statuta doar un pas, o parere/ s-ar putea ca bezmetic, muribundul minut sa m-abata la tarmul innecat de durere/.
numai ca, asa orbi cum sunt, lipsiti de singurul instinct care conteaza in ceasul de fata, instinctul statal, nu vad suvoaiele slave scurgandu-se din sat in sat, cucerind pas cu pas tot mai mult pamant romanesc;
Poezia intutulata Lina nu a fost inca publicata, deci este o prima aparitie pe planeta facebook si v-o incredintez spre lectura. Sper sa va placa: Se daruie pescarilor ce-n vad / La ceasul de amurg se-ntorc acasa;
Expozitia contine arta din colectia Doinei Cornea, tablouri pictate de aceasta, manuscrise, recuzita de lucru, inclusiv obiecte personale, precum biroul Doinei Cornea, ceasul acesteia, chiar si basca din lana, tricotata de Doina Cornea, ce apare des in imaginile ei publice.
Ceasul Atlantic, la noi in targ, ajunge la 1.000 de RON (mecanismul este al lui, iar cureaua este noua, din piele), iar optional ii pot da si cureaua metalica Atlantic, in cei 800 RON.
Habakuk 11:00 - 12:00 Dansuri și muzica populara cu Romafest, Ansamblul de dansuri Miorita Copiilor 12:15 Marsul ONG cu pornire de la Ceasul cu Flori.
Pe masura ce femeile amana momentul in care intentioneaza sa aiba copii, ele sunt cuprinse de ingrijorari referitoare la "ceasul biologic".
Sunteti impreuna pentru ca asa va doriti si nu pentru ca tie iti suna ceasul biologic sau pentru ca ti-e teama ca nu te va lua altcineva in afara de el?
fierul de calcat in frigider, ceasul de mana in bolul cu zahar; • modificarea starii de spirit - toti oamenii au stari schimbatoare de spirit, dar cei la care a fost depistata dementa pot avea schimbari rapide de dispozitie:
ca a sosit ceasul ca Tarile Romane dintre Nistru si Tisa sa formeze un singur stat unitar. A doua zi dupa proclamatie, pe 29 Noiembrie, o delegatie a Congresului bucovinenilor a prezentat, la Iasi, Regelui Ferdinand Actul Unirii.
Trezindu-i, Khoury a constatat ca in timp ce acestia au crezut ca au trecut numai 10 minute, in realitate, verificand ceasul, se pare ca s-a scurs o perioada cuprinsa intre 1 pana la 2 ore.
Trebuia sa fi fost in jur de ora 9 dimineata, dar eroul nostru nu si-a verificat ceasul. Dormea cu fata spre fereastra, iar cand s-a trezit soarele ii batea in ochi, asa ca in clipa urmatoare s-a sculat.
Betivul care se tara isi cauta ceasul pierdut pe Strada 23. In 1927 povestea e plasata tot pe Broadway, cu cineva cautand un banut pierdut pe o alta strada.
Michi, cum il alinta mama lui, a stat peste 40 de minute sub apa si a supravietuit, totusi, gratie interventiei extraordinare a medicilor.Era cald, vineri, 24 aprilie si ceasul arata precis 16 :53, cand Michael, in varsta de 14 ani, impreuna cu cinci prieteni, au plonjat de pe un pod de piatra in raul Naviglio din Cuggino, un mic sat la 50 de kilometri de Milano, potrivit The Local.
google-analytics.com