Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (5.61 secunde)
In interior nota dramatic scade serios in intensitate, cu exceptia trio-ului clasic volan schimbator frana de mana doar ceasul care afiseaza presiunea in turbina iti da de inteles ca nu te afli intr-un 500 standard.
Pozeaza in costume Armani (cel putin), ochelarii (de firma si ei, se intelege) care trebuie sa le ofere un aer preocupat si usor intelectual-obosit, ceasul sa denote gustul pentru traditionalul de calitate, traditional combinat insa cu grija de hairstilist cu cateva suvite mai rebele (sau colorate), singura extravaganta pe care si-ar permite-o.
In duminica votului, partidele traditionale nu aveau ochi pentru acest fenomen. E ceasul al doisprezecelea si ochii trebuie deschisi in fata pericolului pe care il reprezinta manifestarile extremiste.
De asemenea, un amanunt care ne-a atras atentia dupa moartea lui Dumitru Tinu, dar de care foarte putin stiu, este ceasul care se afla in biblioteca din spatele fotoliului unde statea directorul ziarului.
Ma asteptam la o prospera femeie de afaceri, plina de fite, uitandu-se, asa, ca din intamplare, la ceasul ei Doxa, sa zicem, semn ca nu prea are timp de intrebarile ziariștilor.
Daca noi nu ne trezim in ceasul al doisprezecelea sa lucram impreuna pe aceasta legislatie, nici noi si nici copiii nostri nu vor putea circula in conditii bune si de maxima siguranta pe drumurile comunale, judetene, nationale, pe autostrazi sau pe drumurile expres.
Daca noi nu ne trezim in ceasul al doisprezecelea sa lucram impreuna pe aceasta legislatie, nici noi si nici copiii nostri nu vor putea circula in conditii bune si de maxima siguranta pe drumurile comunale, judetene, nationale, pe autostrazi sau pe drumurile expres.
Cateodata e bine si in ceasul al 12-lea. Nu dau nume, nu spun nimic pana nu vad negru pe alb.
Primaria Bucuresti s-a trezit in ceasul al doisprezecelea, cu doar o saptamana inaintea Supercupei, care se va disputa maine intre Steaua si Petrolul.
Ceasul poate fi pus ma incheietura mainii si folosit ca un ceas normal, dar cu un display destul de generos.
De grosimea unei carti de credit, ceasul fabricat de Central Standard Timing, o companie din Chicago, nu are niciun buton, display-ul afisand ora folosindu-se de tehnica celor de la Kindle pentru a arata ora.
Din moment ce ai pus mana pe telefon pentru a vedea cat este ceasul, ajungi sa navighezi pe internet si sa ramai treaz", explica cercetatorii, potrivit NDTV.
Gadgeturile de astazi se strecoara printre criteriile de selectie si bifeaza unde nu te astepti. Avem ceasul scump, dar inteligent ori drona mica si super ieftina. Iata cateva dintre tendintele in tehnologie in 2019:
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii, Prin sufletele noastre traieste adormita Atlantida Tresarim usor cand prin dreptul ferestrei Trec nepasatoare si reci erele glaciare, Dar noi, supravietuitori si tandri, Privim orizonturile, departarile, nesfarsiturile Fara sa ne fie teama, si tocmai de aceea Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Cu rugamintea sa fie dat ceasul cu o ora inainte Iar daca nu se poate, nu poti sa te joci cu evenimentele planetare, Macar intamplarea sa aiba loc in anul ala care are o secunda in plus.
Catalin Botezatu a venit deseori la Catalin ca sa-i repare ceasuri cu baterii elvetiene, in timp ce Mircea Albulescu a venit cu ceasul japonez al sotiei sale.
Catalin Botezatu a venit deseori la Catalin ca sa-i repare ceasuri cu baterii elvetiene, in timp ce Mircea Albulescu a venit cu ceasul japonez al sotiei sale.
Ceasul U-BOAT purtat de Ramona Badescu este estimat la suma de 68.000 de euro. Pe plan profesional, Ramonei Badescu ii merge din ce in ce mai bine.
De altfel, fetele de la Bambi poarta zilnic ceasul si bijuteriile Christina Diamonds. A fost dragoste la prima vedere!
Nu vreau sa ma incarc cu produse inutile si, chiar daca plec la mare ori la munte, imi impachetez printre haine si costumul de baie, peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, de la L'Oreal echipata cu o caseta de voiaj, un travel kit eficient de la Marionnaud, dar nu imi uit nici ceasul Christina Diamonds, care imi va indica intotdeauna ora exacta. Toate acestea isi gasesc loc in valizele Samsonite cu personaje Disney, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele cu suflete de copil.
Nu vreau sa ma incarc cu produse inutile si, chiar daca plec la mare ori la munte, imi impachetez printre haine si costumul de baie, peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, de la L'Oreal echipata cu o caseta de voiaj, un travel kit eficient de la Marionnaud, dar nu imi uit nici ceasul Christina Diamonds, care imi va indica intotdeauna ora exacta. Toate acestea isi gasesc loc in valizele Samsonite cu personaje Disney, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele cu suflete de copil", ne-a spus Dana Savuica la evenimentul organizat recent la Perfect Tour Travel Boutique.
google-analytics.com