Cautare

22345 de rezultate pentru "ceasul lui tamango" (3.23 secunde)
Acum, foarte multi sunt direct preocupati de soarta lui Adrian Nastase. Fara sa fie direct implicati, ei se dau de ceasul mortii si fac zeci de scenarii privind urmarile revenirii acestui politician in prim-planul activitatii PSD. ... Adrian Nastase va fi avand bubele lui vazute si nevazute.
Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil. ... Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. ... Declararea nebuniei lui Mihai Eminescu este unul dintre ele.
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
"Sunt pline orasul si statiunea Mamaia de indicatoarele lui Mazare.
Pe Ion Iliescu il va viza, potrivit declaratiilor lui Basescu, si o discutie speciala: cea referitoare la implicarea acestuia in procedura de suspendare.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
De tirul precampaniei nu au scapat nici conservatorii, care zilele acestea se dau de ceasul mortii sa-si caute un al doilea candidat pentru locale, un motiv numai bun de discutii si rautati din partea contracandidatilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
Totodata, Corlatean a cerut ca Partidul Comunist sa-i acorde votul lui Marian Lupu.
Era (este, de fapt, in continuare), macar in ceasul al 25-lea, un gest care ar fi demonstrat o minima responsabilitate pentru situatia din Romania.
Ramane de pomina atitudinea lui Emil Boc la debutul starii de tensiune publica din aceste zile, generata de fiscalizarea drepturilor de autor. ... Intr-un limbaj popular, s-ar putea spune ca guvernantii au intrat in ceasul mortii.
Ca o fotografie trista a Romaniei pe care au creat-o aceste personaje, chiar in orele cand creierele portocalii se dadeau de ceasul mortii cum sa faca sa produca 1 milion de voturi din strainatate, un sondaj de opinie arata cum peste 70% dintre tinerii romani sunt de parere ca nu au nici o sansa in Romania actuala si prefera sa plece peste hotare.
Daca Romania nu lua masurile pe care le-a luat, romanii o duceau mult mai rau si nimeni nu venea sa ne salveze." - "Daca am da ceasul inapoi si am anihila toate masurile de austeritate, Romania s-ar imprumuta extrem de greu, daca nu cumva ar fi intrat in derapaj.
MIRUNA MUNTEANU) A cazut Opozitia intr-o capcana preluand puterea in ceasul al douasprezecelea al ciclului electoral? ... Pe acest fenomen miza Traian Basescu in vara lui 2005, cand visa sa organizeze anticipate la doar jumatate de an de la victoria Aliantei DA si de la investirea Cabinetului Tariceanu.
Capitanul pestilor, ca sa nu zic Capitanul lui Peste, cel care declara ritos ca un comandant nu-si paraseste nava si se lauda ca si-a adus intotdeauna echipajul teafar in port, a abandonat corabia pedelista ca pe o copaie gaurita, dupa ce tot el a condus-o in stanci.
E la vila lui Ceausescu, de la mare. ... Oricum, Blaga iese fluierand presedinte la PD, poate sa se dea Basescu secunda cu secunda de ceasul mortii.
Si-a primit numele dupa o antilopa africana si a fost cea mai scumpa masina Chevrolet timp de 27 de ani.Impala, masina produsa de ramura Chevrolet a GM între anii 1958 si 1985, a fost cea mai scumpa masina Chevrolet pâna la aparitia lui Caprice.
Desigur, masinile lor erau atat de nepractice incat trebuia sa fii un adevarat pasionat pentru a le suporta zi de zi, dar, deloc surprinzator, asta nu a facut decat sa ii confere lui Abarth o imagine de legenda.
Desigur, masinile lor erau atat de nepractice incat trebuia sa fii un adevarat pasionat pentru a le suporta zi de zi, dar, deloc surprinzator, asta nu a facut decat sa ii confere lui Abarth o imagine de legenda.
Desigur, masinile lor erau atat de nepractice incat trebuia sa fii un adevarat pasionat pentru a le suporta zi de zi, dar, deloc surprinzator, asta nu a facut decat sa ii confere lui Abarth o imagine de legenda.
google-analytics.com