Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (2.76 secunde)
Este un anti-inflamator, contribuie la blocarea efectelor pe care colesterolul le are asupra creierului si reduce riscurile accidentelor cerebrale, depresiei si diabetului, care toate faciliteaza dementa. Are un mare continut de antioxidanti si cafeina, care stopeaza moartea neuronilor si amelioreaza diabetul, hipertensiunea si accidentele cerebrale care conduc la dementa.
Guvernul Ciolos se ia la intrecere cu indiferenta Executivului lui Boc privind soarta salariatilor din educatie si se pare ca si castiga.
Semne de alarma: ... Rugati pacientul sa-si ridice simultan bratele. Semn de alarma: ... Semne de alarma: ... Medicul a precizat ca aceste lucruri ar trebui stiute de toti si ar fi necesar ca ele sa fie predate in scolile din Romania, la orele de educatie pentru sanatate.
SEMNE DE ALARMA: ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Si legenda a devenit mit in Olimpul dambovitean cand ea a fost supranumita Elena din Troia, iscand razboiul politic de patru ani, iar el a intrat in istorie drept Zeus din Cotroceni, care si-a pus partidul si guvernul la picioarele ei incaltate cu pantofi Jimmy Choo.
Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni. ... Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Numarul 1 al revistei "Historia Special" a aparut, sambata, 22 decembrie, cu subiectul:
Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase. ... La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Colectionarul Florin Georgescu a venit la targul de la MTR cu ceasuri, lonioane, ceasuri de la inceputul secolului XX, un ac de palarie, un ceas de mana Jacques Lehmans, ceasuri din secolul XIX, pafta, care costa 100 Ron, un mojar de bronz, si este reprezentativa pentru 1920, obiecte de bronz, obiecte de alama, un ceas rusesc la 250 Ron.
Fenomenul a insotit aparent omenirea de-a lungul intregii sale existente, lasand urme in legende, in basmele populare, in traditiile samanice, in religii, ca si in multe texte antice. Putem gasi aceste urme peste tot in lume si, evident, si in Romania.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Sindicatele din invatamant protesteaza vehement la aflarea vestii ca Guvernul amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
"Nu cred ca este cineva care nu-si doreste ca economia Romaniei sa isi revina cat mai rapid, sa nu mai existe efectele sociale pe care le resimt aproape toti cei care traiesc si lucreaza in aceasta tara - indiferent ca sunt bugetari sau angajati in mediul privat.
Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. ... A DOUA CRIZA POLITICA GENERATA DE NUTI Telenovela a culminat cu a doua criza politica iscata, dupa toate aparentele, tot din cauza Elenei Udrea.
Marian Nazat publica in Jurnalul National articolul Palma Voievodului Traian, cu un MOTTO din Duiliu Zamfirescu: ... Ce-ai indreptat cu o palma?..." Puteti citi in continuare articolul amintit. 'Traian Voievod nu-si pierduse tronul, desi ditamai liota, disperata si inversunata, uneltise sa-l dea la o parte.
"Vorbesc si scriu de vreun an ca televizorul: Romania urmeaza, pas cu pas, traseul economic dramatic al Argentinei in relatia de trista amintire cu FMI. Zi de zi, ceas de ceas, constat fara pic de placere ca realitatea ma confirma.
Sorin Rosca Stanescu) Noul guvern pleaca, daca pleaca, cu stangul la drum. ... Iar Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE si prim ministru pe teava, s-a "conformat". ... Cu cine?
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
google-analytics.com