Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (4.03 secunde)
Adresarile catre romani, cu un r apasat, cu miza prostirii, au consistenta unui scuipat in obraz. ... Tu care i-ai tradat ceas de ceas, i-ai umilit si furat, ii aperi pe romani?
Iata cateva trasaturi care trebuie sa defineasca existenta si parcursul unui partid politic, trasaturi care, in special in perioadele de confruntari politice si electorale, trebuie sa fie mai evidente.
Unde exista unitate, exista intotdeauna victorie, spune un celebru aforism latin, vechi de peste 2 000 de ani, care continua sa fie si astazi la fel de adevarat.
Pretul gazelor naturale se majoreaza in medie cu 10,2%, iar la curentul electric scumpirea este de aproximativ 5,2%. De asemenea, la energia termica se majoreaza pretul national de referinta cu 20%.
De fapt, este vorba despre o tehnologie prin care se poate face o plata doar prin aratarea cardului, fara a fi nevoie de trecerea acestuia prin POS si semnatura pe chitanta.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el! "In ultima vreme, am primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
Acesta este incrustat cu diamante negre si este al doilea model in lume, fiind realizat in editie limitata Ramona Badescu a devenit recent imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Tom Cruise!
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). Avem aici, la vanzare, si pendule Condor ce costa intre 650 - 700 RON.
Vreau sa adun si sa spun in continuare povesti (Autoare: Luminita Ciobanu) La 21 iulie, actorul si regizorul Dan Chisu isi sarbatoreste ziua de nastere.
Constantin Mustata participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. Si unele dintre vedetele de la noi isi repara la el ceasurile. ... Zenit, Hublot, TAG Heuer (elvetian), Doxa, Seikko, Rolex si Swatch.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! ... Lambretta a fost vedeta si alaturi de ea, pe covorul rosu, au stralucit toti invitatii:
La standul ei, puteti gasi si achitionza:
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr. ... Facem bijuterii si la comanda si pe alte culori.
O fetita de numai doi ani din SUA a murit in a treia zi de Craciun, dupa ce a inghitit o baterie de ceas, scrie Metro.
Salonicul este al doilea oras ca marime din Grecia, cu o populatie de aproximativ 800.800 locuitori. - numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Doua duzini si 19 la patrat, nimic mai mult! ... xxx Lui Albert Einstein ii placeau filmele cu Charlie Chaplin. ... - Filmul dumneavoastra Goana dupa aur e inteles in lumea intreaga si veti deveni negresit un mare om. ... - Va admir si mai mult.
6 rele si 6 bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului CELE MAI RELE ZODII DE FEMEI 1. ... Va face tot posibilul sa te distruga in cel mai rapid si crud mod posibil. ... RAC - Este intotdeauna o bomba cu ceas.
Pai, draga domnule, daca e nunta, nunta sa fie pana-n ultimul ceas … Dupa petrecerile lumesti date pe scenele electorale ale Moldovei, partidul de guvernamant asezoneaza campania cu diverse ghidusii provinciale, dar si cu spectacole profesioniste pe Brodway-ul de la centru, unde rezultatele si succesul nu ar trebui sa se lase asteptate.
google-analytics.com