Cautare

4144 de rezultate pentru "ceai penrtu intepaturi la inima dureri de cap" (3.33 secunde)
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
8 semne care pot anunta atacul de cord Simptomele pentru atacul de cord se manifesta de cele mai multe ori destul de vag, de aceea avem tendinta sa le trecem cu vederea.
Acupunctura, sanatatea dintr-un varf de ac! Cine nu a auzit, in cazul in care nu a profitat, de micutele ace chinezesti? ... Cu toate ca in prezent exista si forme de acupunctura japoneza, coreeana sau tibetana, toate acestea isi au originea in practicile chinezesti ale artei acelor si punctelor.
Atunci cand avem probleme cu ochii dam vina adesea pe praf, pe produsele cosmetice sau le reducem importanta si amanam astfel vizita la medicul specialist. E doar o conjuctivita, n-o sa merg la medic pentru atata lucru, ne spunem.
In sezonul rece, boala este provocata de virusuri care rezista la frig, se raspandesc cu repeziciune si provoaca focare epidemice, mai ales in colectivitatile de copii. De aceea, gastroenterita mai este denumita si "raceala la stomac".
Dumitrescu) Potrivit cercetatorilor, cofeina este o substanta psihoactiva extrem de puternica, informeaza dailymail.co.uk. ... Consumul in exces de cofeina poate provoca efecte secundare precum tahicardie, transpiratie si anxietate acuta.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
GEORGE CUSNARENCU) Ca si in cazul nasterii Universului, unde nu ducem lipsa de teorii care mai de care mai fanteziste, si in privinta dietelor "sanatoase", teoriile n-au incetat sa ne asedieze.
Haosul de la inima pana la creier. Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina.
Mariustuca.ro / Al doilea pacient implantat cu o inima artificiala a decedat|(Autoare: Magda Marincovici) Pacientul, un barbat de 69 de ani, care a trait 9 luni cu inima artificiala Carmat, a decedat, sambata, 2 mai, anunta Francetvinfo.fr. Aceasta interventie chirurgicala a fost realizata la Spitalul din Nantes.
Potrivit datelor Institutului de Statistica Medicala la nivel international 8-10 la mie dintre nou-nascuti vin pe lume cu malformatii congenitale cardiace. ... Noutatea este faptul ca, daca bebelusii sunt diagnosticati si tratati la timp, pot duce o viata normala dupa aceste interventii.
Se vede ca esti indragostit este o formula des folosita de oameni atunci cand atrag atentia cuiva ca e aerian si uituc. ... In plus, oricine isi poate da seama ca s-a indragostit la prima vedere intr-un interval de 5 secunde. Dragostea vine insa la pachet cu obsesia.
Rana presedintelui vaduvit de joaca de-a alegerile pare sa se vindece - dar doar in aparenta - asa ca Traian Basescu si-a luat inima in dinti si a admis ca pana la aderare nu vor fi anticipate.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Annes a fost chinuita pe litoral de o criza renala si a plecat de urgenta la Bucuresti! ... Aflata pe litoral, acolo unde are concerte de la jumatatea lunii iunie, cantareata Annes a avut parte acum cateva zile de un adevarat cosmar.
atunci cand Candida trece de la forma sa non-patogena la forma patogena, produce structuri numite rizoizi, care penetreaza peretii intestinelor si creeaza "gauri" in peretii intestinelor.
SCHIMBAREA LA FATA: NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Romani amenintati direct de Ebola (Autori: Magda Marincovici si Dan Constantin) Isterie la Praga din cauza a trei suspiciuni de infectie Ebola neconfirmate In tarile din vestul Africii, zona atinsa sever de epidemia de Ebola, lucreaza si romani.
Raceala de toamna - simptome, tratament, sfaturi (Autoare: Raluca Cristea) Din septembrie si pana in noiembrie, ne bucuram de toamna, iar cei mai putin norocosi se bucura si de o raceala. Raceala este probabil afectiunea cel mai cunoscuta, cu simptomele cel mai usor de recunoscut.
google-analytics.com