Annes a fost chinuita pe litoral de o criza renala si a plecat de urgenta la Bucuresti! Dupa ce i s-au administrat calmante, artista a urcat din nou pe scena!
Aflata pe litoral, acolo unde are concerte de la jumatatea lunii iunie, cantareata Annes a avut parte acum cateva zile de un adevarat cosmar. Si nu este vorba de vreun fan obsedat care a hartuit-o, ci de o problema de sanatate care i-a dat ceva batai de cap. O criza renala a facut-o pe cantareata sa plece de urgenta de la mare la Bucuresti, dupa ce a chemat salvarea de doua ori pe litoral, intr-un interval destul de scurt. Annes si-a speriat zdravan iubitul, caci a fost chinuita de dureri groaznice. Diagnosticul dat din partea medicilor de la Constanta nu i-a fost pe plac artistei, asa ca a plecat de urgenta la Bucuresti.
Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Capitala, Annes s-a grabit sa ajunga din nou la mare, caci avea de sustinut recitaluri la teatrele de vara de pe litoral.
"A avut niste dureri mai groaznice! S-a speriat si ea si iubitul ei si nu stia ce i se intampla! A facut o criza renala, are nisip la rinichiul drept. Era la mare, acolo unde si-a mutat resedinta pe timpul verii pentru ca are spectacole la teatrele de vara si a inceput sa se simta rau. Dupa ce a chemat de doua ori salvarea, a decis sa plece la spital la Bucuresti", povesteste o prietena de-a vedetei.
"Credea ca o doare colecistul pentru ca avea dureri sub coasta dreapta, cand colo era rinichiul. Cei de la Constanta credeau ca are criza biliara si i-au zis ca s-ar putea sa-i faca operatie laparoscopica de colecist. Insa ei i s-a parut ciudat sa aiba probleme cu colecistul in conditiile in care mananca destul de sanatos. A plecat direct la Bucuresti, acolo unde a aflat ca are, de fapt, o criza renala. Dupa ce medicii i-au facut un "cocktail" de calmante in vena si i-au prescris antibiotice, Annes a fugit din nou la mare. Dimineata chema salvarea, iar noaptea era la concerte. De la spital la bal...", a mai adaugat amica artistei. Annes este acum in promovare cu piesa "Lolita".
Puteti asculta aici cel mai nou single Annes feat. Drei Ros, "Lolita" :
http://www.youtube.com/watch?v=vDvHb9ZV314