Cautare

48613 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (5.83 secunde)
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
Cum scap de grasimea de pe abdomen?.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. Si aceasta in contextul in care la sfarsitul saptamanii trecute se luase decizia ca, incepand de ieri, sa se treaca la dezbaterea proiectelor de legi privind integrarea Romaniei in UE.
Octavian Andronic publica pe zp.ro articolul "O vizita mult prea intarziata" "Cand China se va trezi, lumea se va cutremura" - spunea, cu doua secole in urma un faimos personaj istoric de pe meleaguri frantuzesti.
Un cutremur de intensitate medie s-a produs marti, la scurt timp dupa ora 08.30, in nordul Marii Egee intre insula greaca Samothraki si cea turca Imbros, relateaza ekathimerini.com.
Am fost acolo / Argostoli - Capitala insulei Kefalonia Un concediu in aceasta minunata insula nu se poate finaliza fara vizitarea capitalei, ceea ce reprezinta o adevarata placere, o plimbare intr-un orasel frumos, o gura de aer mediteraneana, in tumultul vietii cotidiene.
Asa a fost sa fie - este o expresie uzitata atunci cind dispare un om sau ni se intimpla o nenorocire. Este si mai des folosita de cei care ar trebui sa dea o explicatie, dar nu o au.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. ... Evanghelia lui Ioan spune ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
De cinci ani, judetul Dolj nu a mai primit fonduri pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic ridicat. Sute de cladiri din Craiova sunt vulnerabile in cazul unui cutremur.
Tunelurile Craiovei Zona Craiovei e foarte bogata in vestigii ale unor cai subterane, demonstrate arheologic sau doar inregistrate de memoria comunitatilor locale. Cetatea dacica Pelendava, de langa Craiova, avea un tunel care iesea la malul drept al Jiului, lung de 2 kilometri.
Pe Plaja Egremni din Insula Lefkada am ajuns in 2013, cand am fost in statiunea Nidri. Din pacate, in 2015, Plaja Egremni, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din lume, situata pe insula Lefkada din Grecia, a fost distrusa de cutremurul care a lovit sud-estul Greciei.
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. Prima a avut loc in vara anului 1957.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil.
Aflu, cu amaraciune, ca a murit Romulus Rusan (Autor: Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
Fenomenul a fost provocat de cutremurul din Japonia din anul 2011, care a avut o magnitudine de 9 grade pe scara Richter, scrie ziare.com.
Cand va pregatiti pentru o calatorie spre Ithaka, rugati-va ca sa aveti o calatorie lunga, plina de aventuri, plina de cunoastere!
google-analytics.com