Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (4.12 secunde)
Despre mijloacele prin care va izbuti acest lucru nu ni se spune nimic in afara neargumentatei acuzatii de fraudare a alegerilor de catre castigatorii acestora.
Efect mai mult al unei proaste guvernari si al unui joc de-a scumpirile fara studii serioase in prealabil si fara reguli (un joc in care se stiau intotdeauna, de la bun inceput, castigatorii si perdantii), indiferent la care regim am face referire, instabilitatea economica si discrepanta intre diversele categorii sociale in functie de puterea de cumparare a fiecareia sunt o stare de fapt intr-o Romanie in care teoria nu se asorteaza cu practica.
Ca se "pupa" sau nu problemele celor doua partide astfel incat castigatorii acestui meci de lunga durata sa fie in primul rand Traian Basescu si camaradul Ion Iliescu, ramane de vazut.
Si voi incepe cu winner-ii, castigatorii. Pai, fondul este destinat, potrivit legii, despagubirii persoanelor ale caror proprietati au fost confiscate de regimul comunist, si care nu pot fi retrocedate in natura.
Pierzatorii n-au avut chef de o analiza lucida, iar castigatorii s-au grabit sa anexeze si voturile negative in zestrea increderii de care ziceau ca se bucura.
In situatia in care vor fi retrasi castigatorii de la alegerile locale, personalitatile de marca ale celor doua partide, pentru locurile ramase vacante va fi necesara organizarea de noi alegeri.
Lucrurile raman cum le-am stabilit - ne-au spus aseara castigatorii estimarilor INSOMAR. De cealalta parte a baricadei inca mai palpaia speranta.
Castigatorii din teritoriu ai PD-L se confrunta cu o marginalizare excesiva, dar explicabila politic. Cum alegerile parlamentare se apropie, PD-L a pus la punct o noua strategie de scindare a PNL, de asta data prin eliminarea din interior a asa-zisului grup oligarhic al lui Tariceanu.
Ci doar cei care se pricep sa manipuleze, sa ofere alegatorilor ceea ce vor si sa le lase impresia ca ei aleg. Luati listele cu castigatorii din fiecare judet.
Cele aproximativ 18-20 de procente au transformat partidul intr-un cui al lui Pepelea, de care se leaga atat PSD-ul cat si PDL-ul in tentative de a forma guvernul, in conditiile in care, asa cum o spunea si presedintele Basescu, social-democratii sunt castigatorii morali ai alegerilor, iar democrat-liberalii invingatorii constitutionali.
Cei trei proaspat incadrati nu indeplineau conditiile necesare angajarii intrucat fisa cu examinarea psihologica si cea cu examinarea medicala lipseau de la dosar. Jandarmeria pare sa fi fost doar o trambulina prin intermediul careia castigatorii concursului s-au lansat in politie, scrie EVZ.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com