Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (3.26 secunde)
14.04.2017 Castigatorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata:
Dupa 10 saptamani de munca intensa in sala de repetitii si pe ringul de dans, publicul a ales castigatorii celui mai stralucitor spectacol de televiziune!La inceputul show-ului, sortii nu pareau sa fie de partea concurentilor Uite cine danseaza.
Finalistii urmeaza a fi anuntati in cursul lunii curente. Castigatorii editiei 2018 vor fi premiati in data de 20 februarie 2018, la New York (Skirball Center).
In acest sfarsit de saptamana, pe 18 si 19 august, a avut loc Chitila Film Fest, ediția a 8-a.
Printre participantii si castigatorii acestei editii, s-a aflat si cunoscutul caricaturist Codrin Cardu, care a avut cateva nemultumiri legate de acest festival.
Castigatorii acestei editii sunt: Alexandru Duduman care a castigat locul I, cat si Trofeul Slabeste Sigur si Natural (a inceput concursul cu 104,5 kg si l-a incheiat cu 97 k) si Oana Gheorghe (a inceput concursul cu 101 kg si a incheiat cu 95,5 kg).
Castigatorii bineinteles ca au aflat de vrajile (nu tocmai benefice pentru ei) facute de Atlanti (si platite cu nave si tehnologie interzisa la "export" si acum), si au venit sa se razbune pe aceasta rasa minuscula dar avansata si tupeista.
Astfel, 260.000 de premii instant isi asteapta castigatorii, iar cei mai norocosi dintre clientii care se vor inscrie la Tombola Aniversara se vor bucura de premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.
"Foarte important este Concursul National de lectura, faza zonala pe Bucuresti", a spus ea, mentionand ca la Targul Gaudeamus Carte de Invatatura din noiembrie va avea loc faza finala pe tara, unde castigatorii vor obtine premii substantiale.
Gala Nova - TV Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei - si-a premiat castigatorii celei de a 4-a editii. Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015..
In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii:
Acestea si-au prezentat proiectele in fata juriului, iar in urma punctajelor acumulate s-au decis castigatorii. Cele 5 echipe finaliste sunt:
Raul Pinios in valea Tembi Pe malul drept al raului Pinios se afla un templu inchinat lui Apollo, unde erau incoronati cu lauri castigatorii jocurilor pytiene.
In plus, pentru a retrai cele mai dulci si intense momente ale copilariei, toti castigatorii vor fi invitati la un cooking session5 special alaturi de Vladut, pentru a afla de la acesta secretele pregatirii celor mai gustoase prajituri.
In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii: Locul 1 - Catalina Zaharia Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Cezar Stanislau Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival.
Sunt castigatorii saptamanii viitoare! VARSATOR: Intra Dumnezeu in viata lor, iar toate realizarile pe care le fac sunt pe incidenta protectiei divine.
Ulterior, delicioasele premii de ciocolata vor ajunge la castigatorii Concursului de cautat oua colorate de Paste. Pe un traseu prestabilit, copiii vor incerca sa gaseasca, contra cronometru, cat mai multe oua colorate, ascunse cu grija in iarba chiar de catre Iepuras.
Extragerea castigatorilor la tombola va avea loc luni, iar lista cu castigatorii va fi anuntata si publicata pe Bucharest Marathon in zece zile lucratoare.
Daca vor invata sa fie recunoscatori si sa multumeasca pentru ce au, sunt castigatorii horoscopului. FECIOARA Fecioara nu are incredere ca poate face si munceste fara oprire.
google-analytics.com