Inaintea Sarbatorilor de Paste, Practic in bucatarie face un cadou deosebit tuturor cititorilor sai prin lansarea cartii de bucate BUCATARIE ROMANEASCA.
Intr-un format usor de folosit si cu indicatii amanuntite pentru preparerea retetelor, BUCATARIE ROMANEASCA raspunde cerintelor celor peste 1 milion de cititori Practic in bucatarie.
Asa cum ne-a obisnuit de peste 13 ani de la lansare, Practic in bucatarie a probat in bucataria practica si toate retetele publicate in BUCATARIA ROMANEASCA.
Practic in bucatarie te invita la masa in fiecare zi! Pregateste-te de Sarbatorile de Paste cu retete din BUCATARIA ROMANEASCA! Gateste 56 de retete cu iz de amintiri din copilarie si savoare ca la mama acasa!
Ciorba ca in Bihor, Cotlet a la Crama Veche din Ardeal, Tocana cu jumari de la Maramu’, Pasca de ciocolata din Ardeal sau cu smantana din Dobrogea, Ciorba Radauteana, Drob din carne de vita din Moldova, Pulpa de miel cu mamaliguta ca-n Moldova, Ardei umpluti cu sarmalute din Muntenia si multe alte bucatate romanesti minunate - iti vor umple mesele in Sarbatoare!
Toate retetele din Cartea de bucate "BUCATARIE ROMANEASCA" sunt probate in bucataria practica.
Cumpara cartea de bucate Practic in bucatarie - BUCATARIE ROMANEASCA si gateste sanatos si gustos cu cea mai citita si cumparata revista din Romania.
Practic in bucatarie - de 13 ani gatim impreuna!