One.ro: Cum se prepara o cafea afrodiziaca?
Cu totii iubim cafeaua si parca nu ne putem incepe ziua fara ea. Cafeaua nu este doar sursa numarul unu de antioxidanti, asa cum sugereaza un studiu al Universitatii din Scranton, ci si un bun afrodiziac. Daca niciun aliment din materialul nostru dedicat acestui subiect nu te atrage, cu siguranta vei incerca aceasta reteta de cafea.
Pentru inceput, ai nevoie de:
• MACA: o radacina de origine Azteca, care creste de obicei in solurile nisipoase. Iti sustine tonusul corpului tau in crearea enzimelor necesare pentru a echilibra hormonii si spori fertilitatea. Este consideratun afrodiziac care poate creste libidoul. Cel mai adesea, maca se gaseste sub forma de pudra, la plafaruri.
• CACAO: ingredientul secret care iti mareste apetitul sexual si iti ofera acel aport de serotonina. The Journal of Sexual Medicine a publicat un studiu potrivit caruia femeile care consuma ciocolata zilnic sunt mult mai pasionale.
• MIERE: Bogata in minerale si aminoacizi, consumul regulat de miere imbunatateste fertilitatea la femei si calitatea spermei la barbati. Unele studii au demonstrat ca mierea poate creste nivelul de testosteron din corp.
• SCORTISOARA: Un excitant moderat. Se mai spune ca scortisoara excita sistemul nervos central, dar creste si libidoul.
• LAPTE DE COCOS: Atat miezul cat si laptele de cocos au fost considerate, inca din vremuri stravechi, puternice afrodiziace.
• Ai nevoie 150 de mililitri de cafea de Java, aceasta fiind recomandata pentru efect maxim. Adauga cacao raw, neprocesata, o jumatate de lingurita de scortisoara si indulceste amestecul cu o lingura de miere. Urmeaza laptele de cocos, iar la final adauga o lingurita de pudra de maca si bucura-te de o cafea delicioasa care iti creste apetitul sexual.