Albina Carpatina este prezenta cu un stand in cadrul Nutraceutica, in Pavilionul C4 din cadrul Romexpo. Este locul in care se intalnesc cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din nutritie, suplimente alimentare, alimente functionale, bauturi energizante, plante medicinale si fitoterapie, cosmetice si ingrijire corporala.
Unul dintre expozanti este si Albina Carpatina cu produse apicole.
Compania Albina Carpatina a luat nastere in 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si grija pentru o alimentatie sanatoasa.
Ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitatea bazata pe experienta celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada compania a legat un parteneriat de incredere cu apicultori cu traditie din tara ca ofera garantia unor produse de inalta calitate.
Suntem procesatori de miere de 25 de ani, in Romania! Avem 50 de sortimente de miere, precum laptisor de matca - 100 RON/ 100 de grame, biscuiti cu miere si faina integrala - 8 RON, diverse sortimente de miere intre 13 RON (de rapita, poliflora, floarea-soarelui) - 16 RON (miere de fructe de padure, zmeura, salcam; borcanul de miere este la 360 de grame).
Cea mai cautata este mierea de salcam! Mai avem si sapunuri cu miere, facute in Provence - 7 RON, polen - 6 RON / 100 de grame, 8 RON / 200 de grame si la 10 RON (borcanul). Vrem ca in luna septembrie sa mergem la Apimondia si la urmatoarea editie a Raw-Generation, ne-a spus Florentina Brad.