Cautare

61428 de rezultate pentru "carnagiui in sediul saptamanalului charlie hebdo din paris" (6.76 secunde)
Tensiunile Franta - Iran au crescut dupa ultimul numar C. Hebdo. ... Iranul a inchis o institutie culturala franceza din Teheran.
Cei doi frati teroristi, care au comis atentatul la saptamanalul Charlie Hebdo din Paris, au fost recunoscuti joi dimineata de administratorul unei benzinarii situate in apropiere de Villers-Cotterêts, o localitate din Picardie.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Cu ocazia vizitei desfasurate luni, 18 mai, la Paris de catre Presedintele Romaniei, Traian Basescu, acesta s-a intilnit la ambasada Romaniei cu membri ai diasporei romane din Franta.
COCOR deschide maine cel mai mare magazin monobrand, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piata romaneasca, care ocupa 616 mp la etajul 3 al magazinului. Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Un OZN aterizeaza intr-o poienita din mijlocul padurii. Din nava coboara doua femei extraterestre foarte sexy. Aflati prin zona doi padurari, observand luminile puternice ale farfuriei zburatoare, se ascund dupa un copac mai gros ca sa se uite si ei la minunatia coborata din cer.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul intitulat Sindromul "Turbo Syda", pe care il puteti citi in continuare. 'Istoria numirii si deznumirii din functia diplomatica de la Paris a amantului Ebei ascunde o latura omeneasca, in fond e vorba de doi tineri care se iubesc!
Aceeasi semnificatie si-a pastrat-o si in epoca contemporana. Cel mai cunoscut monument de acest fel este cel din Paris, Arcul de Triumf (Arc de Triomphe in franceza, situat in Place de l‘Etoile, la extremitatea vestica a bulevardului Champs-Elysees (cel mai fumos bulevard din lume, dupa parizieni).
"Din cauza incoerentei lui Traian Basescu, Romania, in afara politicii europene". Relatiile defectuoase pe care Traian Basescu le are cu liderii importanti ai Europei afecteaza din ce in ce mai mult imaginea si pozitia Romaniei pe scena politica internationala.
Dupa cateva ore, presedintele Frantei sustine o interventie intr-un colocviu pe tema "Functionarii in Europa dictaturilor 1933-1948". Colocviul are loc in marele amfiteatru de la Sorbona, celebra Universitate din mijlocul Parisului.
Lucian Avramescu) Vulcanici, dar cu putina lava pe teava craterului (fum din belsug!), romanii se sparg mai departe in figuri, in viata politica si-n toate vietile, cele mai multe paralele cu propria viata.
Comunicatul Episcopilor Ortodocsi din Franta fata de atentatul Charlie Hebdo Paris Episcopii Ortodocsi din Franta condamna in termenii cei mai fermi atacul josnic si barbar pe teritoriul francez, astazi, in inima Parisului.
La nici un an de la atentatul asupra redactiei Charlie Hebdo, Parisul retraieste cosmarul terorismului, de data aceasta intr-o serie de atacuri fara precedent.
Sorin Oprescu, la Paris: Astazi, orasele noastre se confrunta cu provocari dintre cele mai diverse Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Sorin Oprescu a fost la Paris, unde a participat la Reuniunea Primarilor Oraselor Europene Sorin Oprescu a fost in perioada 25-26 martie, in vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. In acesta spune ca a intrat in bussines "de foame".
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cum sa anunti in aprilie o campanie cu termen final in 30 septembrie, cind nu stii cine o face, cum o face, cind o face, de ce o face.
google-analytics.com