Cautare

230 de rezultate pentru "cardio mix" (7.28 secunde)
Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Florin Chirculescu.
Actrita Giliola Motoi a murit, vineri noapte, in urma unui stop cardio-respirator, potrivit adevarul.ro. Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf.
Cauza mortii nu este cunoscuta, dar Antena 3 sustine ca George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat in stop cardio-respirator.
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare. ... Dupa aproximativ doua ore, sportivul a intrat in stop cardio-respirator.
In al doilea rand, ai nevoie de exercitii cardio, care "topesc" grasimile de pe tot corpul: alergare, inot, mers rapid, coarda.
Mersul pe bicicleta este o ocazie excelenta pentru a petrece timp in natura, te ajuta chiar si daca ai dureri de spate si este un mod distractiv de a face exercitii cardio.
Exercitii cardio care presupun flexarea coapselor Ca sa dai jos grasimea inestetica din zona intima, trebuie sa antrenezi muschii coapselor prin exercitii cardio:
Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine. ... - ieri dimineata) a facut iar stop cardio-respirator.
In cele din urma, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.
Creierul nostru are o oarecare marja de independenta de a functiona in lipsa unui aport constant de oxigen adus pe cale sanguina, dar este, totusi, dependent din punct de vedere al metabolismului de calitatea functiei cardio-respiratorii.
Putini stiu insa ca obiceiul de a bea vin rosu, care este o sursa naturala de resveratrol, sta la baza explicatiei medicale a Paradoxului francez, adica a faptului ca francezii sunt oamenii cu cel mai sanatos sistem cardio-vascular din lume, desi consuma alimente bogate in grasimi.
Cei mai multi oameni au nevoie de circa o ora de antrenament cardio, de trei pana la cinci ori pe saptamana. ... De asemenea, este important sa combini fitnessul cardio cu ridicarile de greutati.
Concept fitness adus tocmai din SUA, FitCurves este un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching.
Include si exercitii cardio in antrenament Antrenamentul cu greutati este o metoda eficienta de a stimula metabolismul, dar si exercitiile cardio contribuie la acest proces, in special prin arderea caloriilor, mentinerea in parametri optimi a sanatatii sistemului cardiovascular si cresterea rezistentei la efort.
Nu le burdusiti cu multe ingrediente, paste, sosuri si paina alba. Alegeti paine integrala, carne slaba si legume", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului si concursului Cardio Mix in Romania.
Organizatoarea galei, Adela Diaconu, a fost premiata de catre Centrul de Excelenta Cardio Mix impreuna cu Mihai Dragomir cu Diploma De Merit pentru cariera de succes in televiziune, moda si organizarea de evenimente.
Pentru acest eveniment special Concinnity Fashion Concept Store a creat pentru Aura Calina o piesa vestimentara turnata pe silueta antrenoarei singurului Centru de Excelenta in Fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Antrenor Fitness Specialist Mihai Dragomir - creatorul singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix, pentru a reusi sa reintrati in forma cat mai rapid.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
google-analytics.com