Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara. Duminica, 9 februarie, Mihai Dragomir a sarbatorit 43 de primaveri. Antrenorul personal al multor vedete autohtone, Mihai prefera sa nu vorbeasca doar despre vedete, spunand ca in meseria lui toti oamenii sunt importanti si nu este o anume persoana care sa primeasca un regim special din partea lui, el ocupandu-se cu acelasi profesionalism de fiecare client in parte, indiferent de statutul lui.
Desi are performante rasunatoare in meseria si domeniul pe care si l-a ales cu 25 de ani in urma, cand a parasit sportul de performanta, Mihai Dragomir ne-a acordat un interviu in care l-am provocat sa ne vorbeasca despre unul din hobby-urile lui: pictura.

- De cand esti pasionat de pictura?
- De cand ma stiu! In scoala generala pierdeam ore in sir cu blocul de desen pe genunchi facand portretele colegilor din clasa.
- Care este primul tablou pe care l-ai pictat?
- Indragostit fiind de artele martiale si de arta (muzica, desen), eram in mod evident indragostit, copil fiind, de Bruce Lee si Elvis (si inca sunt), asa ca primele mele tablouri (portrete) au fost ale celor doi.
- Ce pictezi, in general, si ce te inspira?
- Ma inspira tot ce ma inconjoara: oamenii, natura. Cand pictez, totul vine din interior, depinde de starea mea, ea este cea care comanda pensulei traiectoria liniei si a culorilor.
- Te-ai gandit sa expui tablourile tale intr-o expozitie?
- Ar fi trebuit sa va raspund ca da, m-am gandit, dar deja sunt in pregatirea acestei expozitii pe care sper sa o puteti vedea cat mai curand.
- Mi-ai spus ca le oferi prietenilor tai tablourile pe care le pictezi. Care sunt prietenii carora le-ai facut cadou aceste tablouri?
- Tablourile oferite prietenilor sunt cadouri de care sper sa se bucure, asa ca nu am sa le divulg numele.
Mihai Dragomir a implinit duminica 43 de ani, varsta pe care nu si-o arata datorita sportului pe care il practica si stilului de viata sanatos pe care il are.
LA MULTI ANI, Mihai Dragomir!