Cautare

14798 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (4.12 secunde)
Ce ne-am face fara postarile politicienilor, prin intermediul echipelor de comunicare, pe bloguri sau pe retelele de socializare?! Cum am mai putea sti ce se intampla fara Twitter, Instagram si altele?
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. Fara zambet. Fara voi. ... Intotdeauna am fost fascinata de omul-scriitor, de poetul-calator-fara-varsta, de mana poetului, de toate secretele dintr-un laborator de creatie. ... -intrebari unele cu raspuns, altele fara.
Eu am plecat ca Oprah Winfrey, fara sa stiu, si am ajuns Ellen DeGeneres fara sa stiu. ... INTREBARE INCUIETOARE - Fara de ce ai putea trai linistita? - As putea trai fara telefon mobil. ... Pot trai fara telefon.
Raceli de sezon, fara pastile.
La noi, predomina produsele fara gluten, fara zahar si fara ingrediente animale.
Dumnealui nu primeste 30.000 pe luna, doar ca sa spulbere tara cu escortele fara sfarsit, sa-si renoveze resedintele pe milioane de euro si sa respinga legi care ar elimina taxe ori ar majora salariul minim al milioanelor de amarati.
Eu cred ca trebuie gasita o modalitate prin care sa schimbi liderul cat mai des, pentru a se putea innoi partidul, sa aduci tineri si intlectuali in jur, si sa-i pastrezi pe toti ceilalti in pozitii rezonabile, in pozitii in care pot sa fie eficienti, fara sa-si atinga nivelul de incompetenta, cum spune principiul lui Peter ("intr-o ierarhie, fiecare om are tendinţa de urca pana la nivelul sau de incompetenţa" - n.
Siguranta cetateanului este pusa in pericol, fie ca vorbim de o crestere fara precedent a infractionalitatii, fie ca vorbim de trenuri care deraiaza aproape zilnic, fie ca vorbim de aservirea interesului cetateanului de catre o coruptie din ce in ce mai agresiva ori de o justitie paralizata.
arcurile de la suspensie rupte la toate cele 4 roti, alternator spart, difuzoare audio arse, etriere de frana crapate, furtune de apa coapte in doar 3 ani, instalatie electrica fara regulator de tensiune care arde becurile saptamanal, si lista poate continua. ... Fara asigurare nu se face revizia periodica.
Dandu-le zilnic exemplu ca, fara a sti ceva si fara a fi muncit, cineva poate ajunge bogat si om cu vaza, contagiul intelectual devine din endemic epidemic, trece de la restransul grup la grupuri din ce in ce mai numeroase de cetateni.
26 â€" un tramvai bucurestean fara cap si fara coada, care se tot invartea pe mijlocul marilor bulevarde ale orasului. ... Viata fara viitor Popescu nu a incercat niciodata sa isi rescrie trecutul.
Pe cea mai ingusta dintre ele se insirau, asemenea, fara nimic care sa le deosebeasca, afara de vreo lada uitata in fata uneia ori un ulcior vechi, odihnind pe pervazul ingust al geamlacului mic si prafuit.
Fara nici cea mai mica indoiala, sacrificiul celor care au murit in zilele acelui decembrie fierbinte al anului 1989, tineri si mai putin tineri, nu a fost in zadar. ... Nu putem face nimic fara sa fim solidari, asa cum am fost in acele zile.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN. ... Iuliu Marian (I.M.) locuia intr-o casa particulara, fara etaj, cu o curte asfaltata.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor). ... Sa rezolve problema celor care calatoresc fara bilet. ... 170.000 de persoane circulau zinic fara bilet.
Pentru barbatii de 20-35 de ani, fara niciun factor de risc, si pentru femeile de orice varsta fara factori de risc, nu se fac recomandari de niciun fel, din cauza lipsei de dovezi stiintifice.
Nimeni nu a putut da o explicatie vis-a-vis de reactia PSD, dar consilierii acestui partid au recunoscut ca invalidarea celor trei pedelisti a fost doar "de distractie", acestia putand sa-si castige mandatele de consilieri fara problema in instanta.
In jurul orei 20.50, el a oprit pe Calea Bucuresti un conducator auto, caruia i-a spus ca circula prin oras cu 102 km/h, deci cu mai mult de 50 km/h peste limita legala, astfel ca va ramane fara permis.
Din somaj, bugetarii ajung in concediu Pe de alta parte, ministrul finantelor, Gheorghe Pogea, nu pare nici el de acord cu disponibilizarile, declarand ca salariatii din sectorul bugetar vor intra, in perioada septembrie - noiembrie, in concediu fara plata, vor avea program de lucru redus la sase ore sau vor munci efectiv mai putin cu echivalentul a zece zile, ceea ce va aduce o economie la buget de 0,3% din PIB.
Fie ca sunt santajabili, fie ca au fost propusi de actuala coalitie guvernamentala si au obligatii politico-morale, 5 judecatori ai Curtii sunt, fara exceptie, de partea Puterii. ... Deciziile Curtii sunt definitive, executorii si fara apel.
google-analytics.com