Cautare

2426 de rezultate pentru "caramida ioan" (7.23 secunde)
Cladirea este construita in stil neoclasic, cu fundatii de beton, ziduri de caramida presata cu grosimea de 42-50 cm, soclu placat cu piatra fasonata.
Cladirea, construita in stil neoclasic, cu fundatii de beton, ziduri de caramida presata cu grosimea de 42-50 cm, soclu placat cu piatra fasonata cu profilatura bogata, compus din subsol partial, parter si etaj, pod inaltat, plansee si sarpanta de lemn si invelitoare de tabla galvanizata, avea la data receptiei 58 de camere si o suprafata de 2517,63 m.p.
Un zumzait de motor electric si un suflu de flacari se aud dinspre o instalatie din caramida ferecata de o poarta masiva din metal.
Ca senator de Mures al Partidului Social Democrat, sunt mandru ca provin dintr-un judet cu traditie in ceea ce inseamna calitatea si performanta actului educational, de la nivelul prescolar, unde se pune prima caramida pentru o constructie educationala solida, la scoli primare, gimnazii si licee cu performante deosebite si care formeaza olimpici nationali si internationali, pana la cele trei universitati de prestigiu:
descoperirea structurii ADN, molecula care pastreaza si transporta informatia genetica de la o generatie la alta, molecula pe care oamenii de stiinta au denumit-o "caramida vietii".
E bine sa ai in vedere cauzele principale ale erodarii legaturii intime in cadrul unei relatii de lunga durata, fiindca o caramida asezata prost poate subrezi fundatia unei casnicii care parea menita sa dureze o viata.
Parcul mai este cunoscut si sub denumirea de ‘‘Parcul Tonola‘‘, fiind fost amenajat pe fosta ‘‘groapa Tonola‘‘, formata in urma excavarii argilei pentru fabrica de caramida infiintata, in 1865, de Max Tonola.
Si bine ar fi ca, pana atunci, sa nu doarma nici acei procurori care, pana in prezent, s-au batut cu caramida in piept cum ca ei contribuie major la starpirea coruptiei si fraudei electorale.
Principii de realizare a unei case de lut De obicei se foloseste fundatie de piatra sau caramida suficient de lata sa suporte pereti de 45 - 60 cm latime.
Faptul ca faci legaturi puternice sau mai pui o caramida la legatura dintre scoala, copil, parinte, mie mi se pare ca e un lucru important.
Din acel moment, nu am mai putut inainta, deoarece in fata noastra s-a ridicat un fel de zid invizibil, tare ca de caramida.
La preturi mai mici decat o casa din caramida (care a fost inventata cu aproape 100 de ani in urma), izolata de forma”, a marturisit Mathe Laszlo, inventorul tehnologiei Thermodul System.
Solutia identificata de Guvern si transformata intr-o hotarare cu putere de act normativ asaza o ultima caramida pe o constructie, in esenta ei, de tip infractional.
Cuvantul, pentru dansii, nu are materialitate, nu se doreste o caramida de construit edificii durabile. Este doar o acuarela virtuala, pentru umplerea contururile unei carti de colorat.
Unul dintre acestia s-a sprijinit cu spatele de zidul ce formeaza platforma din fata bibliotecii - moment in care, mai multe bucati de tencuiala si caramida s-au prabusit.
Asta si datorita faptului ca pe la 1903, cam 112 ani de la prima caramida pusa, s-a construit in Parcul Central o cladire atat de necesara manifestarilor cultural artistice din acele vremuri, Cazinoul, care, odata cu trecerea timpului si-a schimbat utilitatea in cinematograf.
In dealurile tulcene din apropierea fluviului sunt alte tuneluri subterane, zidite din piatra si cu bolti din caramida. Aceste galerii sunt suficient de late si inalte incat sa permita deplasarea prin ele a unei carute sau a unui autoturism de teren.
Poti pune caramida unei casnicii. Rac Esti castigator pe toate planurile! Sanatate, bani, dragoste, cariera, profit, relatii. Esti practic un castigator.
Doar prin gari ce mai vedeai lume hotarata sa puna o stampila cat o caramida la temelia unei societati in agonie.
Ba chiar unii dintre noi ajung sa se bata cu caramida in piept ca ia uite, domne', ce i-am mai aburit si p-astia!
google-analytics.com