Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (3.01 secunde)
Ca nicaieri nu sunt caini cu colaci in coada. Nu cred ca medicii francezi vor fi fericiti, pe de alta parte, de invazia de straini care sa le ia, la o adica, painea de la gura.
Politisti, jandarmi, luptatori BGS, dar si angajati ai altor firme de paza si protectie - din Constanta, ajutati de caini de urma, elicoptere si un avion de la Tuzla, au scotocit imprejurimile, fara nici un rezultat.
In tarile din Uniune, acolo unde romanii nostri au ales sa munceasca, nu sunt caini cu colaci in coada, iar slujbele lor, in cele mai multe dintre cazuri, nu au nicio legatura cu ceea ce au facut acasa si totusi ei sunt siguri de un lucru - nu se vor intoarce acasa.
Sa ne aducem aminte cum, ani la rand, am vazut caini adusi de proprietari sa alerge in mare, desi se stia clar ca acest lucru este interzis.
Oricum, nu este nici el usa de biserica sis tie cum sa unga unde trebuie, ca in urma cu doi ani, ca sa bage zazanie intre caini.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
"Refuzatii" i-au ingropat pe "caini" chiar in propria lor "groapa" si ii privesc de sus pe toti, spre marea satisfactie a lui Mihai Stoica, omul care-i uraste sincer pe dinamovisti, dar mai ales spre bucuria lui Dan Petrescu, antrenorul care pentru prima data nu a mai avut nimic de reprosat arbitrilor.
Dupa ce ca au ramas doar cativa specialisti, pe care agricultorii ii cauta cu politia pentru a mai afla de ce subventie mai pot beneficia, tot pe ei ii trimiti sa faca de planton pe la depozitele de cereale, in timp ce altii care, chipurile, lucreaza in administratie, taie frunza la caini cat e ziua de lunga.
Marita si Caini. - Actori preferati aveti? - Da, sigur ca da: Collin Farrell, Marion Cotillard, Juliette Binoche sunt preferatii mei. - Aveti si designeri preferati?
pentru a rezolva lista de cerinte a PNL. Edilul propune o suma consistenta pentru microcipari, sterilizari si adaposturi pentru caini.
Romania trimite in Turcia trei aeronave care vor avea la bord 60 de salvatori, patru caini antrenati pentru cautari dupa cutremur si sapte tone de echipamente, a declarat seful DSU Raed Arafat.
Politistii folosesc si caini incearcand sa gaseasca indicii care sa ducă la prinderea agresorului. Din primele informatii se pare ca ar fi vorba de ciobanul angajat de fiul femeii ca sa aiba grija de oile acesteia.
Dinamo trece prin cel mai modest sezon din istoria sa, insa formatia giulesteana nu a reusit sa ii invina pe "caini" in niciuna dintre precedentele confruntari din acest sezon.
Un barbat in varsta de 35 de ani din Targu Jiu, a fost muscat de sase caini maidanezi in apropiere de parcul Coloanei Infinitului.
SUA cauta restabilirea comunicatiilor militare cu China China are cea mai mare operatiune de dezinformare din lume Criticii guvernului lui Xi sunt numiti tradatori si caini pe internet
Superliga, etapa a 19-a Dinamo - U Cluj 0-1 A marcat: Nistor '4 Echipele de start: DINAMO (3-4-3): Golubovic - Lucas Alves, Bena, Patriche (cpt.) - De Moura, N.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com