Cautare

521 de rezultate pentru "box tineret" (7.51 secunde)
Mai multi fosti si actuali lideri ai organizatiilor de tineret din PSD, in special din filiala Bucuresti, se vor inscrie maine in Partidul Conservator, au declarat luni seara surse din formatiunea social-democrata.
Potrivit organizatorilor - Organizatia Studentilor Politehnisti Profil Electric (OSPPEC) Craiova, Casa de Cultura a Studentilor (CCS) si Conventia Organizatiilor Studentesti (COS), proiectul este finantat de Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) si de Agentia pentru Sprijinirea Studentilor si se desfasoara pe parcursul a sapte zile:
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Confruntarea din interiorul PSD dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta se muta la nivelul organizatiei de tineret. ... Alegerile pentru conducerea organizatiei de tineret a PSD vor avea loc luna viitoare.
initierea comuna si sustinerea reciproca a unor proiecte de hotarire ale Consiliului Local de Tineret, urmand ca CLT sa le inainteze spre aprobare Consiliului Local Oradea;
Este vorba despre presedintele PNL Sfantu Gheorghe, de cel al organizatiei de tineret si de un consilier local.
Iata ca, dupa ce Camelia Ciubotaru si Eugen Voineagu au castigat la instanta suprema posturile de sefi ai Directiei de Sanatate Publica, respectiv Protectia Consumatorului, a venit si randul Directiei Judetene de Tineret.
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PNL Gorj si seful organizatiei de studenti din aceeasi filiala au fost exclusi din partid, cei doi fiind acuzati ca au inregistrat sedinta in care liderul PNL Gorj, Dan Morega, le cerea membrilor sa cotizeze pentru campania electorala.
Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca "nu a invatat nimic din lectia suspendarii", incercand - mai sustin tinerii PRM-isti - "sa se substituie Parlamentului, Guvernului si Justitiei".
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
El a mai aratat ca programul sau politic, "Mai puternici, impreuna!", constituie "primul pas pentru reasezarea pe o fundatie valorica transparenta si obiectiv evaluabila" a Organizatiei de Tineret. ... Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului in zilelele de 23 si 24 februarie.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid. ... Astfel, la intalnire au participat reprezentanti ai organizatiilor de tineret din patru judete:
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a organizat sambata marsul "Go to vote", la care au participat 150 de tineri pe biciclete, role, si motociclete.
Evenimentul a inceput pe data de 4 iulie si se va desfasura pana pe 10 iulie, organizatori fiind Institutia Prefectului si Autoritatea Nationala pentru Tineret - Directia Judeteana pentru Tineret Constanta.
Mai departe insa, cu ocazia aceleasi intruniri cu mass-media, Ion Popescu, presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta a precizat ca vor fi schimbate si conducerile organizatiilor de tineret, pensionari si oameni de afaceri, ca urmare a neimplicarii suficiente in campanie.
PD-L trebuie sa exploreze orice fel de posibilitate in masura sa poata oferi o guvernare stabila", a declarat marti secretarul general al PPE, Antonio Lopez, in timpul unei intalniri, la Bruxelles, cu liderii Organizatiei de tineret a PD-L.
Acesta a fost inlocuit din functia pe care o detinea cu Adrian Sponte, fostul lider al organizatiei de tineret si cunoscut ca un apropiat al lui Stelian Dutu.
Le cerem celor de la Bucuresti, o analiza pe baza unor date concrete, iar, daca nu, sa fim exlusi impreuna din moment ce am muncit impreuna", a declarat liderul organizatiei municipale de tineret PD-L, Andreea Ion.
Consiliul Judetean Constanta coordoneaza actiunile de colectare bunurilor pentru sinistratii din zona Moldovei la nivelul intregului judet Constanta si vine in sprijinul administratiei locale din Mangalia prin amplasarea unui cort in fata Fundatiei pentru Tineret Mangalia - zona sens giratoriu.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
google-analytics.com