Cautare

1257 de rezultate pentru "boglea rodica timisoara" (3.27 secunde)
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu considera ca Romania nu este pregatita sa adopte votul uninominal si din acest motiv analizeaza posibilitatea de a nu mai candida, pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei. ... Nu stiu daca voi mai candida", a declarat, pentru Amosnews, Rodica Stanoiu.
Rodica Stanoiu, Mona Musca si Rovana Plumb.
Rodica Dumitriu participa in mod constant la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... In ultima vreme, vin numai aici, la targurile de la MTR", mai spune Rodica Dumitriu.
Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza senatoarei Rodica Sta-noiu in urma procesului prin care Ministerul Justitiei a cerut anularea deciziei de pensie in cazul senatoarei, pe motiv ca Stanoiu ar fi primit ilegal, timp de 5 ani, pensie de magistrat.
Fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, s-a inscris in Partidul Conservator. ... Revenind la fostul senator social-democrat Rodica Stanoiu, aceasta declara, in 2006, la mometul demisiei din partid:
Un consilier al lui Mircea Geoana, pregatit pentru inlocuirea Rodicai Culcer Rodica Culcer a depasit varsta pensionarii, pe 30 mai 2011.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: ... Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei:
Rodica Mandache incita la revolutie, la matinalul SmartFM, pe care il puteti citi in continuare.
consultarea medicului periodic si respectarea zi de zi, de zi a tratamentului prescris", subliniaza medicul Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie. ... Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... Timisoara - Sos.
Senatorul social-democrat Rodica Stanoiu ar putea sa primeasca o sanctiune de partid pentru afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni televizate ca a€žun lider important din PSD este un mare papusar, care ii spune Â'draga MonicaÂ' ministrului Justitieia€œ.
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
google-analytics.com