Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.50 secunde)
Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy. ... Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae si George Becali.
Valoarea reala a lui Chiriches este insa mult mai mare, Gigi Becali primind deja o oferta de 5.000.000 de euro de la o echipa din Franta, cu toate ca stoperul nici nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial pentru Steaua.
3-1 bat, victorie cu 3-1!", a declarat Gigi Becali la GSP TV. Programul complet al partidelor de astazi, din mansa retur a 16-imilor de finala ale Ligii Europa:
Intentia lui Reghecampf a fost dezvaluita chiar de finantatorul Gigi Becali, care nu este insa de acord cu ideea antrenorului! ... Daca merge asa bine cum suntem acum cred ca n-are rost sa schimbam, nu?", a declarat Becali la GSP TV.
Gigi Becali a declarat ca este uimit de vestea primita, dar ca banii sunt bine veniti, potrivit realitatea.net. ... Nu ne vine sa credem, dar banii sunt bine veniti", a spus Gigi Becali.
Am vorbit si cu Gigi Becali, l-am felicitat pentru castigarea titlului. ... Oficialul LPF nu il sfatuieste pe antrenorul Laurentiu Reghecampf sa plece de la Steaua la finalul acestui sezon in ciuda relatiei tensionate intre sotia sa, Anamaria Prodan si finantatorul Gigi Becali.
Ceea ce a incercat Becali sa faca acolo e o porcarie, chiar daca, zice el, a incercat doar sa-i motiveze pe aia "ca sa-si apere corect sansele", tot porcarie e. ... Mai avem niste interceptari, din care rezulta, in primul rand, ca Becali si Mititelu sunt doi dobitoci agramati.
George Copos (61 de ani) - 3 ani si 8 luni cu executare Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani si 6 luni cu executare Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani si 4 luni cu executare Ioan Becali (61 de ani) - 6 ani si 4 luni cu executare Victor Becali (53 de ani) - 4 ani si 8 luni cu executare Jean Padureanu (78 de ani) - 3 ani si 4 luni cu executare Gigi Netoiu (55 de ani) - 3 ani si 4 luni cu executare
Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Gigi Netoiu au fost condamnati impreuna la peste 34 ani de inchisoare cu executare.
Un proiect curajos al lui Gigi Becali si Gica Hagi. ... Vom face o noua echipa", ar fi transmis Gigi Becali, dupa cum spune Mitica Dragomir.
nesimtit, speculant, obscen, bataus, mizerabil, nepasator, bisnitar Daca ai dat click, probabil ca nu ai mai mers pe un stadion din Romania de pe vremea cand Steaua siRapid jucau in semifinala Cupei UEFA sau din anul cand Dinamo o fura de la Lazio, cu sau fara ajutorul intern” al lui Ioan Becali sau al lui Vali Pepene” Nastase.
Ironii incredibile la adresa Stelei / sport.ro Stelistii sunt ironizati de un rival din Liga I Edi Iordanescu ii ataca pe stelisti si ironizeaza acuzele lui Becali care a declarat ca selectionerul Iordanescu se afla in spatele atacurilor Armatei:
Ioan Becali a vorbit pentru Digi Sport si l-a criticat pe Andone pentru situatia creata, sustinand ca le-a dat sperante false fanilor lui Dinamo. ... Nu stiu de ce Andone s-a bagat in asta, sa le dea iluzii suporterilor dinamovisti, nu inteleg, a declarat Ioan Becali la Digi Sport.
Scrie o carte, culmea, fara sa-si descopere talentul la puscarie, ca Becali, unde e asteptat de multa vreme, cu calimara pregatita. ... Cum e cu dusul Basescule ca nu te vad dus langa poetul Becali si dramaturgul Copos, ambii descoperindu-si talentul la mititica?
Este imposibil ca niste candidati eterni, "potriviti” pentru orice functie, asa cum este Gigi Becali, sa faca diferenta.
Insa Helmut Duckadam merge si mai departe si sustine ca directorul tehnic al FRF face si convocarile, dar dicteaza si schimbarile, in stilul lui Gigi Becali.
Gigi Becali si Edi Iordanescu au intrat intr-un conflict de proportii, desi inca antrenorul este angajat la FCSB.
Gardul imobilului a fost mazgalit cu vopsea neagra, fiind scrise jigniri si amenintari la adresa omului de afaceri George Becali.
Gigi Becali a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a anuntat ca Toni Petrea va reveni la FCSB in locul lui Edi Iordanescu.
Tatal antrenorului Edi Iordanescu, Anghel Iordanescu, a recunoscut ca este suparat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru ca l-a fortat pe fiul sau sa plece din club.
google-analytics.com