Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League.
Laurentiu Reghecampf vrea sa renunte la formula 4-2-3-1 si doreste sa implementeze un sistem mai modern, 4-3-3, fara "varf" impins, asa cum joaca si FC Barcelona. Intentia lui Reghecampf a fost dezvaluita chiar de finantatorul Gigi Becali, care nu este insa de acord cu ideea antrenorului!
"Reghe vrea sa joace 4-3-3, usor, usor, voia sa schimbe sistemul ca sa se schimbe si jocul. Vrea ca Steaua sa joace ca Barcelona, fara atacant, fara varf impins, mai combinativ. Incearca sa facă o echipa care pasează foarte mult. Daca merge asa bine cum suntem acum cred ca n-are rost sa schimbam, nu?", a declarat Becali la GSP TV.
In noul sistem de joc, Steaua va arata mult schimbata, o posibila formula fiind Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita (Tănase), Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase (Ad. Popa).