Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (5.73 secunde)
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report si a vorbit despre antrenorul sau preferat in Liga I, care nu este acelasi cu cel dorit de Gigi Becali.
Gigi Becali a anuntat in direct la Digi Sport Special ca ii face o oferta de nerefuzat lui Billel Omrani, de la CFR Cluj.
Claudiu Keseru nu a fost inclus de Gigi Becali nici pe lista rezervelor la meciul cu Academica Clinceni, scor 3-0, iar decizia patronului de la FCSB a venit dupa declaratiile facute de fotbalist dupa meciul cu U Craiova 1948.
Dar cel mai cel, "regele" clovnilor, cum poate ar trebui sa i se adauge la titulatura pe care si-a insusit-o, este, trebuie sa recunosc, Gigi Becali. ... Si totusi, ce vad oamenii acestia la Becali?
Bodu versus Becali, Becali versus toata lumea, mai putin Traian Basescu, Oprescu versus Nicolaescu si invers... Fericirea e maxima in tara asta.
Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anuntat ca incearca sa profite de perioada speciala de transferuri si ca ar urma sa legitimeze trei fotbalisti importanti proveniti din campionatul Ucrainei.
Chiar daca Gigi Becali a negat acest lucru, expertul Digi Sport este sceptic si este de parere ca patronul ros-albastrilor a dictat inlocuirea lui Florin Tanase cu Dumiter.
Mircea Lucescu si Gigi Becali s-au intalnit acolo si au discutat despre viitorul fotbalistilor, dar si al celor de la FCSB.
Gigi Becali (63 de ani) a reactionat vehement dupa ce Octavian Popescu a evoluat doar in ultimele 10 minute ale amicalului Israel - Romania 2-2.
In acelasi timp, Constantin Budescu a transmis ca relatia cu Gigi Becali a ramas una buna, similara cu cea pe care o aveau inainte de experienta mai putin fasta din toamna.
Gigi Becali l-a criticat in termeni duri pe Edi Iordanescu dupa meciul Israel - Romania 2-2, pentru ca nu l-a folosit mai mult pe Octavian Popescu.
Gigi Becali a dezvaluit ca nu are de gand sa il dea afara pe Andrei Vlad de la FCSB, chiar daca portarul ros-albastrilor l-a suparat destul de tare pe patronul dupa ce a comis o gafa impardonabila la meciul cu FC Arges, scor 0-1.
Andrei Vlad (22 de ani) si-a pierdut locul de titular de la FCSB, dupa esecul ros-albastrilor de la Pitesti, 0-1 cu FC Arges, meci in care a gafat, din sezonul regulat, dar Gigi Becali (63 de ani) nu renunta la goalkeeper.
Universitatea Craiova a dat lovitura si s-a impus in fata echipei luio Becali, scor 2-0. Oltenii au dat lovitura prin Andrei Ivan, din penalty, in minutul 45+2, si Ovidiu Bic, care a reusit un gol fabulos, in minutul 74.
Conducerea celor de la CFR Cluj nu "fura" modelul lui Gigi Becali. "Consider ca laudele in presa nu ajuta jucatorii"
Becali, de pilda, care abordeaza in politica tipologia "haiducului" si lasa mereu impresia ca e apostolul luptei impotriva coruptiei, a devenit simpatic unei importante parti a opiniei publice tocmai din motivul asta.
Meme Stoica a vorbit despre faptul ca Toni Petrea este contestat si i s-a cerut demisia. Managerul general al FCSB crede ca toate aceste critic sunt cu referire la Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.
Gigi Becali a dat declaratii controversate despre razboiul din Ucraina. Ca urmare, Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB, care urma sa aiba loc pe data de 20 aprilie.
Octavian Popescu pare urmatorul fotbalist din Liga 1 capabil sa faca pasul intr-un campionat mai puternic, pe o suma importanta. Victor Becali a confirmat ca exista "multe echipe" care il urmaresc pe jucatorul FCSB-ului.
Giovanni Becali critica deciziile luate in legatura cu stadionul Steaua:"E cea mai mare magarie"
google-analytics.com