Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (2.96 secunde)
Gigi Becali spunea la mijlocul lui 2021 ca nu va mai da declaratii, dar atitudinea sa s-a schimbat in momentul in care au aparut problemele cu Edi Iordanescu.
Intr-un interviu acordat reporterului Digi Sport Stefan Draghici, Victor Becali a abordat toate subiectele "fierbinti" din fotbalul romanesc.
Gigi Becali a declarat azi ca este pentru Ianis Stoica, iar managerul general FCSB, MM Stoica, a confirmat ce a spus latifundiarul din Pipera, in direct, la TelekomSport.
Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord, a reiterat intentia unui potent om de afaceri de a cumpara echipa FCSB de la Gigi Becali (63 de ani)
Gigi Becali a spus ca Toni Petrea a decis schimbarile atat cu FC Botosani, cat si cu Universitatea Craiova, iar "libertatea" antrenorului va continua atat timp cat jocul echipei va fi pe placul sau.
Gigi Becali pregateste o mega-petrecere de Revelion. Patru nopti in Poiana Brasov, 20 de camere si nu mai putin de 300 de invitati.
Intr-un interviu pentru Digi Sport, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, l-a criticat pe Gigi Becali pentru vanzarea lui Morutan.
Mai mult decat atat, Anamaria Prodan spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in prima faza pe Ianis Stoica la FCSB
Cu toata parerea de rau pentru echipa Steaua, dar locul lui Gigi Becali este la stana.
La noi, o astfel de incercare de plebiscit asupra valorilor nationale i-ar situa azi in frunte pe Mutu, Hagi, Becali, Adi de Vito etc. ... Becali, Vijelie, Genica Boerica si altii sint autenticile valori ale Romaniei de azi.
La noi, o astfel de incercare de plebiscit asupra valorilor nationale i-ar situa azi in frunte pe Mutu, Hagi, Becali, Adi de Vito etc. ... Becali, Vijelie, Genica Boerica si altii sint autenticile valori ale Romaniei de azi.
Antrenorul Edi Iordanescu (43 de ani) a demisionat in acest sezon de la FCSB dupa ce a intrat in conflict cu patronul Gigi Becali (63 de ani), iar acum i-a transmis un mesaj public omului de afaceri.
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu.
Olimpiu Morutan (22 de ani) traverseaza o perioada dificila la Galatasaray, dar Victor Becali a spus ca turcii nu s-au gandit in niciun moment sa-l cedeze pe mijlocasul roman sub forma de imprumut.
Gigi Becali a recunoscut ca FCSB are sanse mici sa castige titlul, insa a transmis ca, daca echipa va lua campionatul, va merge si in grupele Champions League.
Sechestrarea averii domnului George Becali a devenit un adevarat eveniment national, care a starnit un scandal imens, despre care toata lumea tine sa-si spuna o parere pro sau mai ales contra.
Zilele astea m-am saturat de Gigi Becali mai ceva ca de mere padurete. ... Ne complacem doar in mediocritate, defilam cu aspiranti politici gen Becali si cu Bodu, in rolul manevrantului sef al finantelor publice.
Fostul selectioner al nationalei Romaniei spune ca implicarea excesiva a lui Gigi Becali (63 de ani) dauneaza grav echipei ros-albastre.
Gigi Becali a povestit pe larg cum au decurs negocierile cu FC Botosani, care au o poveste cu totul si cu totul atipica.
Gigi Becali a anuntat ca Ilie Poenaru este unul dintre antrenorii pe care ii vrea la FCSB. Poenaru a declarat ca ar fi dispus la o colaborare cu patronul ros-albastrilor.
google-analytics.com