Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (3.08 secunde)
tren de viteza Mangalia-Balchik, club nautic transfrontalier Mangalia-Balchik, pista de biciclete Mangalia - Balchik, regata internationala Mangalia-Balchik - organizata anual cu plecare alternativa, precum si afilierea celor 2 localitati la traseele navelor de croaziera de mare capacitate.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un loc de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
Suprafata intregului complex este impartita in trei zone care cuprind, pe langa hypermarketul real,-, 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, 20 de Sali de cinema, primul IMAX din Romania (3 D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, o pista de role, o arena de laser tag, bowling si snoocker, trenulet electric mini-Express, un spatiu dedicate expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.
O alta pista evocata adesea este TVA de 25%. ... O alta pista evocata adesea este TVA de 25%. Se iau in calcul si o reducere a cheltuielilor sociale si o crestere a impozitului pe venit.
Directorul companiei, Paul Flanagan, a declarat, in exclusivitate pentru GdS, de ce au renuntat unii dealeri la contractul cu Ford si ce spun clientii de faptul ca, in fabrica de la Craiova, autoutilitarele usoare Transit Connect asamblate aici sunt testate cate 80 de kilometri pe pista fabricii.
De asemenea, au fost largite trotuarele, iar pe carosabil a fost amenajata o pista pentru biciclisti, cu o latime de trei metri, separata de benzile destinate autovehiculelor printr-o bordura inalta de 10 centimetri.
Pista terorismului islamic, urmarita foarte rapid in momentul in care s-a dovedit ca ucigasii au strigat "Allah Akbar", a fost confirmata dupa descoperirea unui drapel jihadist in masina abandonata la Paris, miercuri, de suspecti.
Acum au fost evacuati pe pista de aterizare. ... Au stat asa cam 15 minute, dupa care au fost evacuati pe pista.
Plaja artificiala, pista de alergare si cinema in aer liber (Autoare: ... Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
daca un drum este prevazut cu o pista speciala destinata circulatiei bicicletelor, acestea vor fi conduse numai pe pista respectiva.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii.
Senatorul Puskas Balint a declarat ieri ca este vorba de o problema importanta, care atinge intreaga comunitate maghiara din Transilvania si din acest motiv s-a decis adoptarea unei hotarari comune parlamentarilor Uniunii.
Senatorul UDMR de Covasna, Puskas Balint, a declarat ieri ca fara autonomia culturala nu are sens adoptarea Legii Statutului minoritatilor.
UDMR va promova si un proiect al autonomiei Pe de alta parte, senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca Uniunea va promova o lege a autonomiei teritoriale, probabil dupa adoptarea Legii Statutului minoritatilor.
Este vorba de "un document secret fabricat in atelierele UDMR" de Porcsalmi Bálint, adjunctul fostului ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt, document a carui autenticitate a fost recunoscuta de Kelemen Hunor, seful de campanie al UDMR.
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
Este vorba despre Miodrag Belodedici, Gabi Balint, Ladislau Boloni, Helmut Duckadam, Adrian Bumbescu, Stefan Iovan, Victor Piturca. Totodata, apar pe lista MApN si Gheorghe Hagi si Dumitru Stingaciu.
260 de localitati defavorizate, comune si orase mici, vor fi conectate la Internet pana la sfarsitul lui 2007, potrivit secretarului de stat in Ministerul Comunica-tiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Balint Porcsalmi, citat de NewsIn.
google-analytics.com