Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (4.09 secunde)
Senatorul UDMR Puskas Balint s-a declarat nemultumit de modul in care institutiile statului informeaza populatia despre consecintele integrarii in UE, apreciind ca ar trebuie tiparite brosuri informative in acest sens.
Suparat pe democrati pentru ca au relansat tema anticipatelor senatorul UDMR, Puskas Balint a declarat ieri, la Sfantu Gheorghe, ca proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale nu va trece de Parlament fiindca "nu exista vointa politica in acest sens".
Senatorul UDMR de Covasna, Puskas Balint (foto), a declarat ieri ca Uniunea s-a saturat de jignirile aduse comunitatii maghiare si nu va mai tolera astfel de manifestari, mentionand ca, daca va fi cazul, ii va da in judecata pe cei care le folosesc.
„Totul depinde de cerintele fiecarui client, daca vrea sa plece de la un confort inferior la unul superior sau daca are banii cash sau apeleaza la un credit ipotecar“, a declarat directoarea de vânzari a agentiei imobiliare Balint, Corina Dragota.
bloggerul Ovidiu Balint), pe care il puteti citi in continuare. xxx In urma cu 25 de ani, pe cand presa romaneasca explodase in sute de publicatii, cotidiane sau saptamanale, am intalnit la Timisoara un ziarist american, deja octogenar.
Balint. ... Balint (4,39,78), Hagi (14), Lacatus (28 pen.), Lupescu (44), Pana (56) 08.09.1993 / Feroe - Romania 0-4 (preliminarii CM 1994 SUA) Romania:
Ca acum, cu descinderea la fratii Balint, zisi Camatarii, in prelungirea enorma a Ferentarilor, care-l face invidios pe insusi Videanu. ... Ne intereseaza menajeria, nu mecanismul lumii interlope, nu provenienta uriaselor averi - de la Udrea-Cocos, la fratii Balint si Basescu.
Jurnalistul Mario BALINT a marturisit ca intalnirea cu Dan D. ... Este absurd sa nu credem ca exista aceste universuri paralele, a spus Mario BALINT.
Gesturile oficialului federatiei au fost criticate si de Gabi Balint, care a analizat si jocul "tricolorilor" la meciul care i-a indepartat de barajul de calificare.
Gabi Balint (59 de ani) a vorbit despre instalarea lui Edi Iordanescu pe banca echipei nationale. Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua critica modul in care FRF a gandit numirea noului selectioner si lipsa de convingere in anumite scenarii.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
Prezenti in studioul Euro Fotbal, fostii mari atacanti Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au avut doar cuvinte de lauda la adresa varfului din Hexagon.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat o faza scandaloasa de la meciul U Craiova 1948 - UTA, scor 1-0, cand oltenii au cerut un penalty jenant.
Gabi Balint (59 de ani), mai trist si dezamagit ca niciodata de Dan Petrescu.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Sorin Cirtu, presedintele U Craiova, a comentat la Orange Sport iminenta plecare a lui Laszlo Balint din Banie. "Ne asteptam la altceva", s-a rezumat sa caracterizeze situatia Cirtu.
Fostul selectioner a preluat banca tehnica a echipei, dupa ce Laszlo Balint si-a reziliat contractul. ... Va trebui sa continuam lucrurile pozitive facute de Balint si sa reparam ce nu a mers.
Numai ca Gabi Balint nu crede asa ceva. Fostul mare international a pufnit in ras cand a auzit asa ceva.
Au si pista de carting... ... Au si pista de carting. Au multe, multe... Acestea sunt doar o parte din proiectele majore in turism, sunt multe proiecte mai mici, mai minore pe care le putem face, dar, normal, trebuie schimbata conducerea in aceasta localitate.
Ultima data a depasit creasta dealului si s-a vazut clar ca lumina se afla de fapt pe cer, mult mai departe decat au crezut prima data, cam in zona depozitului de armament, nu departe de pista de zbor.
google-analytics.com