Un bebelus din maternitatea Galati a murit in conditii suspecte. Politistii si medicii o banuiesc pe mama lui ca i-ar fi facut rau intentionat, mai ales ca femeia a recunoscut ca si-a scapat pruncul in cap.
Nu o ajuta nici trecutul ei. A mai facut 5 copii pana acum si pe toti i-a abandonat imediat dupa nastere.
Baietelul s-a nascut perfect sanatos in urma cu 2 saptamani. Ieri insa, mama s-a intors cu tot cu prunc in spital pentru ca se simtea rau dupa cezariana.
Desi totul parea ca decurge normal, luni dimineata femeia de 26 de ani a alertat cadrele medicale ca baiatelul ei nu mai respira. Initial n-a spus ce s-a intamplat cu el, ba chiar a vrut sa dea de inteles ca baiatul s-a inecat cu lapte. Apoi si-a schimbat declaratia si a sustinut ca si-a scapat, din greseala, copilul din brate.
Medicii sunt socati de cele intamplate si spun ca e greu de grezut ca o mama care a mai avut 5 copii sa nu se priceapa sa tina in brate un bebelus. In plus, acesta era prea mic pentru a face miscari bruste care sa o fi facut pe mama sa-l scape din brate. Daca se va dovedi ca femeia si-a scapat intr-adevar copilul din brate ea poate fi acuzata de ucidere din culpa.
Incadrarera se poate schimba si la omor, daca legistii isi dau seama ca i-a provocat voit moartea.