Cautare

291 de rezultate pentru "baia" (3.65 secunde)
Ansamblul urban, la definirea caruia contribuie Baia Neptun, cladire cu statut de monument istoric clasa A, este inclus in categoria monumentelor de importanta nationala.
Nana Bledea participa cu un stand cu obiecte de ceramica romaneasca de la Baia Mare (arta si traditie de peste 100 de ani), la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
In tinerete era protopop de Baia Mare. Se spune ca pe vremea comunistilor a fost caterisit tocmai pe motiv ca a slujit la crematoriu.
Maximele termice ating valori de 6 grade la Timisoara si la Cluj-Napoca, 5 grade la Oradea si 4 grade la Baia Mare.
Unele autoritati locale, de exemplu primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, care s-a remarcat prin mutarea romilor intr-o anumita zona a localitatii si ingradirea acesteia cu gard de beton.
"Folosind o geanta de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumparase in timpul vacantei in Dubai, precum si perdeaua de dus din baia aferenta dormitorului (aceasta din urma fiind menita a impiedica eventualele scurgeri de sange), inculpatul Cioaca Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru in portbagajul autoturismului si le-a ascuns intr-un loc necunoscut.
bratari din Swarovski - la 120 RON, martisoare din Swarovski - intre 10 - 25 RON, ingerasi stilizati, cercei din Swarovski - la 80 RON, bratari cu sidef - la 25 RON, dar si bratari maramuresene create de Marinica Parvu din Baia Mare.
Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, placinte intinse de Turnu, halvita de la Lipova, prajituri traditionale din Maramures, turta dulce si covrigi din Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, Mustar de Tecuci, zacusti, dulceturi si siropuri de la Poiana Fermecata, pastrav afumat de la Doftana, miere si produse apicole, tuica bio de la Nea Florescu, vinuri din Vrancea, kurtos kalacs din secuime, mere, horinca, nuci si poame alese din Baia Mare, branzeturi de la nea Mihai, afumaturi traditionale din Botosani, icre de peste si preparate pescaresti tulcene de la Deltaica.
Tragedie in familia cantaretului irlandez Bob Geldof. Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei.
Baia de Aries, Bdul. Iuliu Maniu, sunt: - crearea spatiilor de recreere dotate cu mobilier urban; - protejarea spatiilor verzi cu gard metalic sau gard viu;
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman este si un stand al Ginei Discalicau din Baia Mare, cu cel putin 20 de sortimente de prajituri din Maramures.
Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric. Motivele sunt absolut incredibile!
In cadrul acestui proiect, Arpad Ciorba a deschis un restaurant social in Baia Mare, care are 17 angajati, dintre care sapte persoane sunt cu dizabilitati.
Baia de a doua zi A doua zi dupa botez se obisnuieste ca nasii sa mearga la fin si sa il imbaieze.
Flamenco Beach, Puerto Rico 8. Cape Maclear, Malawi 9. Baia do Sancho, Brazilia 10. Insulele Cies, Spania Sursa: reporterntv.ro
La Londra, poti calatori la fel ca la Baia Mare, fara impedimente. Ne-am obisnuit cu totii repede cu libera circulatie in interiorul Uniunii;
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Doina Dobrogei din Medgidia 17:40 - 18:20 Ansamblul Busuiocu din Bacau 18:20 - 19:10 Ansamblul Transilvania din Baia Mare 19:20 - 21:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Laura Lavric, Ionut Dolanescu, Nineta Popa, Lavinia Goste, Mariana Anghel, Constantin Magureanu, Gheorghe Rosoga Sambata - 13 octombrie 2018 17:00 - 17:20 Minoritatea ucraineana Kozaciok din Suceava 17:20 - 17:40 Minoritatea greaca Ans.
Adica ditamai piata pustie, in mijlocul pietei un podium pe care stateau tristii aia la pozat si departe, in marginea pietei, in spatele gardurilor, paziti vigilent de securisti, niste mosneguti si babute inghesuiti sa furnizeze multimea pentru baia oportuna care trebuia pozata.
Evenimentul Zilei s-a rezumat la , in timp ce Jurnalul National face o constatare :”Dupa baia de sampanie, criza Bobotezei/ Basescu face o noua gafa”.Daca in interviul bomba publicat in Adevarul s-au spus lucruri care au fost auzite pina acum si nu reprezentau o noutate, cea mai taxata a fost pozitia privind schimbarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului.
google-analytics.com