Cautare

291 de rezultate pentru "baia" (3.45 secunde)
Politistul in varsta de 24 de ani se afla intr-un bar, in afara orelor de program, cand batausul, George Daniel Uta, in varsta de 21 de ani, l-a lovit cu o sticla in cap. Agresorul a reusit sa fuga dupa ce a sarit prin fereastra de la baia localului.
Baia de Aries, sector 6, in fata unui bloc, i-a cerut telefonul mobil unui minor de 17 ani si a plecat refuzand sa-l restituie;
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, alaturi de Mihai Iosif, antrenorul de la FC Baia Mare.
ANDA de 42 de ani din Bucuresti, in timp ce se deplasa pe partea carosabila a strazii Baia de Fier dinspre str.
Baia de Arama, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 11, a surprins si accidentat mortal pe E.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Miercuri seara, Vint a fost audiat dupa ce fiica sa a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.
Pe filmare se vad soareci morti si o pisica care mananca din carnea expusa. Baia in care angajatii ar trebui sa se igienizeze este si ea un adevarat focar de infectie.
Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca - Cluj) / A2: Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Marius Omut (Satu Mare) / Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) Stadion: Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Traficantii de sclavi din Baia Mare vor fi in sfarsit trimisi dupa gratii. La 3 ani dupa comiterea faptelor cei doi frati si fii acestora au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea intre 6 ani si 8 ani si 10 luni pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com