Cautare

291 de rezultate pentru "baia" (3.47 secunde)
O femeie in varsta de 63 de ani a fost gasita moarta in baia unui centru comercial din Sibiu.
Legea, numita a lustratiei (dupa latinescul lustratio, ce presupunea o ceremonie de purificare) ne-ar putea lasa, pentru prima data in 60 de ani, fara conducatori cu creierele spalate in baia totalitarismului marxist-leninist.
O poveste de dragoste dintre doua fete, una din Bistrita Nasaud, cealalta din Cluj, era sa se sfarseasca tragic aseara in Maramures. Una dintre ele s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.
Lotul echipei campioane de Rugby a Romaniei, CMS Stiinta Baia Mare, aflata in turneu in Africa de Sud, nu se poate intoarce deocamdata acasa.
Printre ei se afla si unul dintre sportivii de la CSM Stiinta Baia-Mare. Jucatorul este internat in spital, nu are probleme de sanatate, dar este tinut sub observatie.
Un jucator de la CSM Stiinta Baia Mare, repatriat marti din Africa de Sud, a fost confirrmat cu noul coronavirus.
Un jucator al echipei de rugby Stiinta Baia Mare, sosit in Romania din Africa de Sud, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2.
Ministerul Sanatatii a anuntat, luni seara, ca rezultatele partiale ale secventierii tulpinii de la sportivul din Maramures arata ca "este foarte prrobabil" ca acesta sa fie infectat cu Omicron.
Alti trei sportivi de la clubul de rugby CSM Stiinta Baia Mare sunt bolnavi de COVID, anunta, marti, DSP Maramures.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
Femeia intrase in tura in aceasta dimineata la ora 08:00 si s-a sinucis la scurt timp, in baia garii din Strehaia.
Tanara de 25 de ani a mers de dimineata la serviciu, insa in urma unei discutii telefonice cu sotul sau a recurs la acest gest extrem.
Speculantii de bucte ti blugi au socotit atunci ca baia de sange le poate batatori cararea spre spre capatuirea absoluta.
De fapt, ma gandeam absolut sincer sa va invit la o calatorie, evident imaginara, la padurea de lilieci de langa Baia de Arama.
Un taximetrist din Satu Mare care batea oamenii pe strada cu bata a fost prins. Pe numele acestuia au fost depuse mai multe plangeri pentru agresiune, iar politia a deschis un dosar penal.
A trecut prin penitenciarele Jilava, Aiud ti Baia Sprie. Eliberat in 1964. Florescu Dumitru D. - taran din judetul Vaslui, membru P.N.L.
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu poate sa ma condamne pe mine daca am acasa baia ornata cu zvastica si daca la fiecare utilizare a WC-ului personal citesc din "Main Kampf" si strig si inainte si dupa "Heil Hitler!".
Debutul pe o scena recunoscuta a fost cu Cenaclul Flacara, in mai 1976, la Baia Mare, dar consacrarea in echipa cenaclului este stabilita la data de 20 octombrie, pe scena Teatrului Ion Creanga.
Un incendiu a izbucnit in baia sectiei de pediatrie a Spitalului pentru Copii din Cluj. ISU Cluj: "A fost activat planul rosu de interventie".
O adolescenta a fost rapita din strada si urcata cu forta intr-un autoturism, chiar in zona garii din Baia Mare.
google-analytics.com