Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (3.76 secunde)
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Stefan Banica si Lavinia Pirva sunt impreuna de peste 6 ani, iar anul trecut s-au casatorit in mare secret.
Ana Foca. ... Ilie cel mic; ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. ... Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook.
Dupa ce a reusit sa pacaleasca peste o suta de persoane, Stefan Adrian, in varsta de 35 de ani, s-a facut nevazut.
Stefan Mandachi, celebrul antreprenor roman din Suceava care a construit 1 m dintr-o autostrada, s-a nascut in aceeasi zi in care s-a nascut Thomas Edison - celebrul inventator care a creat becul cu filament, telefonia, sistemul de transmisie multipla a telegramelor, inregistrarea mecanica a sunetului (fonograful) si cinematografia.
Spre dezamagirea multora dintre simpatizantii sai, Regele Mihai a acceptat reconcilierea cu cel care il prigonise in primii ani de dupa Revolutie.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
google-analytics.com