Directorul societatii Apa-Canal a anuntat ca vrea sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Galati.

“Am hotarit ca la viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului Galati sa candidez. Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan. Trebuie spus ca omul politic a subliniat si cu alte ocazii ca, daca ar candida pentru functia de edil sef, ar intra cu siguranta in turul al doilea de scrutin. Si asta pentru ca ar sti cum sa-i invinga pe cei asemenea lui Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae, secretele sale fiind, in primul rind, faptul ca el stie de ce au nevoie oamenii sI, in al doilea rind, relatia speciala pe care o are cu Dumnezeu.

Interesant e ca, legat de pozitia adoptata in ultimul timp de directorul de la Apa-Canal, presedintele Partidului Conservator filiala galateana, Eugen Durbaca, nu a vrut sa faca nici un fel de comentariu. Declaratia presedintelui CJ in acest sens a fost destul de simpla: “Nu comentez”.

Invizibil in sondaje

Dupa cum cotidianul nostru a aratat deja, Ion Stefan a precizat la ultima conferinta de presa pe care a sustinut-o ca Partidul Conservator este format intr-o foarte mare masura din hoti si tilhari, iar despre consilierul local Picu Apostol Roman a spus ca este cel mai slab manager din intreaga istorie a Galatiului.

Ca reactie la aceste declaratii Picu Roman ne-a spus ieri ca ar fi bine ca cineva sa-l aduca pe seful de la Apa Canal cu picioarele pe pamint intr-un timp cit mai scurt. “Imi este mila de Ion Stefan. Intotdeauna l-am considerat prieten si uite el ce-mi face! Stefan s-a urcat pe un munte imaginar si isi inchipuie ca noi toti sintem intr-o prapastie, iar el este cu mult deasupra noastra. Sper ca cineva va reusi sa-l aduca cu picioarele pe pamint pentru ca altfel nu va fi bine pentru el. Despre candidatura sa la fotoliul de primar nu e nimic de spus. El nici macar nu figureaza in sondajele de opinie realizate in municipiul Galati”, ne-a declarat conservatorul Picu Roman.

Ion Stefan se vede primar, dar consilierul local PC Picu Apostol Roman ii sugereaza sa coboare cu picioarele pe pamint.